4D CAM

Beekveldstraat 67 bus1
B-9300 Aalst

T: 0032 53 80 45 03

E: info@4dcam.be
W: www.4dcam.be

4D CAM staat voor oplossingen.
Wij bieden software aan voor elke toepassing in de verspanende industrie, vanaf ontwerp tot controle.
Bovendien levert 4D CAM gepersonaliseerde oplossingen voor sterk doorgedreven automatisaties.
4D CAM staat garant voor kwaliteit en ondersteuning.


We raden aan zo snel mogelijk contact op te nemen om de dagen van opleiding in te plannen. De opleiding gebeurt in ons opleidingslokaal in Aalst (max 6 cursisten) maar kan op  aanvraag ook bij de klant. Een regelmatige externe audit van onze opleidingsgevers en infrastructuur garandeert U een professionele aanpak.

Door de continue groei van het bedrijf en om aan de toenemende vraag naar opleiding te kunnen voldoen heeft 4D CAM in zijn kantoren een volledig uitgeruste opleidingsruimte voorzien.  Deze biedt plaats aan 6 cursisten met elk een eigen professioneel CAD/CAM workstation.

Elke opleiding start om 8:30 en eindigt om 17uur. Bij elke sessie is er een cursus voorzien. ’s Middags wordt de lunch door ons aangeboden.

Mocht U vragen hebben over een opleiding aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Overzicht GibbsCAM 
Handboeken GibbsCAM 
Overzicht FeatureCAM 
Overzicht ArtCAM 
Overzicht PowerMILL 
Overzicht PowerSHAPE 
Delcam externe training links

Nieuws gerelateerd aan 4D CAM

Perfecte vertaalslag tussen uw wensen en aansturing machines

Met digitalisering en automatisering als voorbodes voor Industrie 4.0, zien metaalbewerkers meer en meer het nut in van een goed softwarepakket. Een goed beginpunt om uw productiviteit op te drijven is het optimaliseren van uw CNC-machines met de juiste CAD/CAM-software.

Lees meer »
CNC-software

Gepokt en gemazeld in CNC-software

CAD/CAM-systemen spannen nog steeds de kroon om de efficiëntie in uw werkplaats te verhogen en de doorlooptijden te verkorten. Maar dan gaat u het beste in zee met een partner gepokt en gemazeld in de verspanende nijverheid. Met hun meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in CNC-machines en hun hoogkwalitatieve software, bent u bij het team van 4D CAM aan het juiste adres.

Lees meer »