Cibo

Deugenietstraat 5
3150 Tildonk
België

T: +32 (0) 16 61 85 85
F: +32 (0) 16 61 84 84
E: info@cibo.be
W: http://www.cibo.be


Cibo, een familiebedrijf met hoofdzetel in Tildonk, biedt schuuroplossingen aan in de vorm van schuur-, slijp- en polijstproducten met advies op maat. Ze leveren unieke oplossingen voor schuurtechnische problemen. Om dit waar te maken, verenigt Cibo drie belangrijke pijlers. Zo beschikt Cibo over een bijna onuitputtelijk aanbod aan technisch hoogstaande schuur-, slijp- en polijstproducten. Ten tweede ontwikkelt Cibo specifieke schuurmachines, welke de kwaliteit van de afwerking verbeteren, het gewenste resultaat versnellen en het gebruiksgemak van de operatoren verhogen. En ten slotte staan de Cibo toepassingsexperten elke dag opnieuw ter beschikking van hun klanten om voor elk schuurprobleem de meest doeltreffende oplossing te bedenken en te realiseren.

PRODUCTEN
Abrasives
Cibo koopt basismaterialen (schuurrollen en platen) aan en verwerkt ze vervolgens tot schuurproducten voor zeer diverse toepassingen en machines. Van halffabricaat tot eindproduct, quasi uitsluitend voor industrieel en professioneel gebruik. Door verschillende schuurmaterialen slim te combineren hebben ze bij Cibo een aantal unieke & gepatenteerde producten in hun gamma die de nadruk leggen op tijdbesparing en comfortverhoging.

Tools
Cibo heeft een reeks schuurmachines op de markt gebracht die zijn ontwikkeld voor specifieke toepassingen op roestvast staal en moeilijk verspaanbare materialen. Deze machines verbeteren stuk voor stuk de kwaliteit van de afwerking, ze versnellen het resultaat en verhogen het gebruiksgemak van de schuurder.

Kits
De schuurspecialisten van Cibo hebben kant-en-klare oplossingen uitgewerkt voor het bewerken van roestvast staal. Dankzij de Time Saving Kits kunnen de gebruikers kennismaken met de uitzonderlijke eigenschappen van de Cibo producten. Bovendien zitten er bij elke kit uitgebreide instructies en handige tips & tricks. Zo wordt snel en makkelijk een professioneel resultaat bekomen.

Nieuws gerelateerd aan Cibo

Cibo

Manueel of automatisch ontbramen?

Bij metaalbewerking is het risico op braamvorming nooit volledig uit te sluiten. Deze verhinderen niet alleen een perfecte eindafwerking van uw product, maar kunnen ook nog eens gevaarlijk zijn voor de gezondheid van uw medewerkers of klanten. Verwijderen is dus de boodschap.

Lees meer »
Cibo

Dé beste manier om een rvs binnenhoek af te werken

Snel, makkelijk en risicoloos de lasnaad in een binnenhoek wegnemen en tot in de puntjes afwerken. Wie wil dat nu niet in tijden dat er steeds hogere eisen aan afwerking gesteld worden? Het bestaande unitized gamma van Cibo effende reeds het pad door de verhoogde controle.

Lees meer »

3D-schuurmaterialen die perfect werken op alle rondingen

Het jaar 2017 stond bij Cibo vooral in het teken van de lancering van het meest complete gamma driedimensionale schuurmaterialen dat er momenteel op de markt te vinden is, genaamd Rebel One. Naast de reeds bestaande S- en T-lijn werden halverwege het jaar twee nagelnieuwe lijnen op het grote publiek losgelaten met de F-lijn en de M-lijn.

Lees meer »