De Tollenaere

De Tollenaere nv
Ringlaan 9, 9900 Eeklo
Tel: 09/377.29.49
Fax: 09/378.07.55
E-mail: info@detollenaere.be
www.detollenaere.eu


De Tollenaere uit Eeklo beschikt over een uitgebreid gamma machines voor plaatbewerking en voor constructiebedrijven.
Met o.a. Meba bandzaagmachines, Peddinghaus pons-knip- machines, STM waterstraalsnijmachines, en MGM plasma brandtafels
voorzien zij de Benelux van kwalitatief hoogstaande machines gecombineerd met een al even kwaliteitsvolle service.
De Tollenaere steunt op ruim 50 jaar ervaring in de machinewereld en heeft een team van specialisten die de plaatsing,
ingebruikname en de nodige opleidingen verzorgen.

Nieuws gerelateerd aan De Tollenaere

De Tollenaere

De juiste machines voor de metaalbewerker

Metaalbewerkers hebben nood aan hoogwaardige machines om echte kwaliteit af te kunnen leveren. Het is geen toeval dat velen onder hen hiervoor al jarenlang vertrouwen op De Tollenaere. Het familiebedrijf uit Eeklo verdeelt gespecialiseerde machines van Europese makelij en ondersteunt dat met een krachtige service.

Lees meer »

Totaaloplossingen voor metaalbewerking in de vitrine

Een snelle levering van kwaliteitsproducten, een scherpe prijssetting en een goede service, deze formule zorgt voor tevreden klanten. De Tollenaere werkt al meer dan vijftig jaar samen met gerenommeerde fabrikanten, die garant staan voor een uitstekende kwaliteit en een betrouwbare service.

Lees meer »
plooibank

Investering in plooibank verhoogt flexibiliteit

Wie werk uitbesteedt, moet rekening houden met de planning van de leverancier. Als het werkvolume groot genoeg is, zorgt de investering in een geschikt machinepark voor een verhoogde flexibiliteit en productiviteit op de werkvloer.

Lees meer »
Van Meerbeeck Metalen is een grote staalhandel

Bandzaagautomaat en boorstraat op maat

Machines zijn pas echt rendabel als ze perfect aangepast zijn aan de behoeften in het productieproces. Het heeft dan ook geen enkele zin om te investeren in vaak dure systemen, die te performant zijn voor de uit te voeren taken.

Lees meer »
de tollenaere

Demodagen De Tollenaere

Bij De Tollenaere in Eeklo staan er tijdens hun demodagen van 12 t.e.m. 17 september twee technologieën in de kijker: Waterjet & Plasma.

Lees meer »

Kwaliteit op maat van de klant

Stilstand vermijden, kosten beperken en materieel op en top houden – elementen, die het succes van een firma mee helpen bepalen. Het komt er als leverancier op aan uw klant het juiste materieel voor te stellen en nadien de noodzakelijke service te garanderen.

Lees meer »
waterjetsnijmachine

Investeren met een oog op de toekomst

Een nieuwe machine moet direct een positieve invloed hebben op de efficiëntie en productiviteit op de werkvloer. Die investering is nog rendabeler als ze een firma in de nabije toekomst toelaat om haar mogelijkheden uit te breiden. Met deze visie koos John Proost van PSJ onlangs voor een waterjetsnijmachine.

Lees meer »
verelst

Op beide oren slapen

Na de positieve ervaringen met De Tollenaere bij de aankoop van kleinere machines in het verleden, besloot de directie van de bouwgroep Groep Verelst ook nu weer met de machineverdeler uit Eeklo in zee te gaan. Zij kozen voor de kwaliteit van MEBA en installeerden een nieuwe bandzaagmachine type 335 DG.

Lees meer »

Stm waterjet machines op Welding Week

Met de live demonstratie van de 3D-snijkop Stm3D/68 tijdens Welding Week op stand C4150 presenteert De Tollenaere toekomstbestendige oplossingen voor efficiënt watersnijden. De snijkop maakt parallel 2D- en 3D-snijden mogelijk met en zonder abrasief, bij schuine zijden tot 68° en drukken tot 6.000 bar op basis van dezelfde software.

Lees meer »