Engels Logistics

IZ Ravenshout 8212
Schemkensstraat 15
3583 Beringen
België

T: +32 (0)11 81 50 50
F: +32 (0)11 81 50 60
E: post@engels.eu
W: www.engelslogistics.be

KBO: 0408482836
TVA: BE0408482836


Engels Logistics levert producten in dienst van logistiek en een beter milieu, met een sterke nadruk op duurzaamheid.

Al sinds decennia zijn wij dé specialist op het gebied van verpakkingsoplossingen en zijn professioneel partner door onze missie:

  • Kwaliteit van onze producten, advies en service
  • Creativiteit van de door ons voorgestelde oplossingen
  • Duidelijkheid en toegankelijkheid van onze communicatie
  • Volledigheid van ons leveringsprogramma

Ons assortiment geeft antwoord op alle vragen naar magazijn- en transportbakken, meermalige verpakkingen, pallets en palletboxen, lekbakken, transportbakken gecertificeerd voor vervoer van gevaarlijke stoffen en afvalbakken uit kunststof of staal. Dit wordt ondersteund door onze elektronica, software en service voor afvalinzameling en logistiek.

Een groot deel van alle door Engels geleverde verpakkingen bestaat uit maatwerk: in opdracht van de klant ontworpen, geproduceerd en samengesteld. Engels helpt u graag de bakken te creëren die passen binnen uw transportmethode, magazijn of productiemethode. Onze innovatieve instelling en kennis op het gebied van kunststof hebben al tot vele succesvolle samenwerkingen geleid.

Engels Logistics maakt deel uit van de Engels Group NV, een familiebedrijf dat aanstuurt op een stabiele groei van generatie op generatie. Het onderhouden van een warme relatie met onze klanten en het creëren van een familiare werkomgeving voor ons personeel zijn de leidende “zachte” waarden binnen Engels. Deze verplichten ons betrouwbaar te zijn, verrassend uit de hoek te komen en het beste te bieden in plaats van “me too” producten. De relatie met onze klanten, leveranciers en personeel is ons echte kapitaal.

Nieuws gerelateerd aan Engels Logistics

Klaar voor de toekomst dankzij vernieuwde uitvalsbasis

Heel wat van de producten die de metaalverwerkende nijverheid fabriceert, vereisen een perfecte verpakking om transportschade te voorkomen. Wegens het lichte gewicht en stevigheid, worden hiertoe veelal kunststof dragers gebruikt. Natuurlijk moet de compartimentering van dergelijke bakken of boxen op maat worden gemaakt.

Lees meer »
Engels Logistics

Denk al aan de verpakking in ontwerpfase

Verpakking bestaan in veel vormen en formaten. Engels Logistics is voornamelijk bekend als producent van logistieke componenten zoals magazijnbakken, transportbakken, pallets en palletboxen, maar kan veel meer aanbieden dan de standaardafmetingen.

Lees meer »
Verpakkingen

Verpakkingen verdienen meer aandacht

Duurzame producten leveren die logistieke processen optimaliseren en intussen ook milieuvriendelijk zijn: het is sinds jaar en dag de missie van Engels Logistics. Het Nederlandse familiebedrijf zet ook in de Belgische vestiging, gesitueerd in Beringen, in op kwalitatieve en creatieve producten die deel uitmaken van een volledig leveringsprogramma.

Lees meer »