Fanuc

Intercity Business Park
Generaal de wittelaan 15
2800 Mechelen
BELGIUM

Phone: +32 15 207 157
Fax: +32 15 207 192

Als leverancier van industriële robots is FANUC Robotics Benelux, opgericht in 1996, de ideale partner voor al uw automatiseringsprojecten. Verkoop- en productondersteuning alsook Customer Services zijn onze hoofdactiviteiten.

Met een up-time van 99,99%, meer dan 4000 robot operationeel in de Benelux en meer dan 245.000 wereldwijd, is FANUC Robotics marktleider.

Industrieën

Dankzij het meest complete productgamma zijn onze robots inzetbaar in diverse industrieën en toepassingen zoals:

  • Automobiel (handling, spot-welding, ….)
  • Farmacie (picking, packing, palletising, …)
  • Grofkeramisch (handling, palletising, …)
  • Hout (handling, palletising, …)
  • Metaal (handling, welding, …)
  • Plastic (handling, palletising, …)
  • Voeding (picking, packing, palletising, …)

Wereldwijde Customer Services op maat
Op wens van de gebruiker staat wereldwijd een team van robotspecialisten 365 dagen ter beschikking gedurende de hele levensduur van uw robot voor preventief/predictief onderhoud en correctieve services. Een professioneel opleidingscentrum verzorgt uitgebreide vorming en tevens advies op al uw vragen.

Wil u graag kennismaken met FANUC Robotics Benelux en weten of een robottoepassing ook voor u kostenbesparend is, kan u steeds langskomen in ons demo-centrum waar het Benelux team steeds paraat staat om u advies te verlenen.

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan Fanuc

Cruciale succesfactoren voor de maakindustrie

Productiviteit en efficiëntie zijn in de competitieve wereld van vandaag meer dan ooit de cruciale succesfactoren voor de maakindustrie. Met Ease of Use, Customisation, Performance en Smart focust FANUC op vier elementen die bedrijven kunnen helpen om hun concurrentiepositie te verbeteren.

Lees meer »
fanuc TechniShow Innovatie Awards 2016

FANUC wint Publieksprijs TechniShow Innovatie Awards 2016

De collaborative robot CR-35iA van FANUC heeft bij de uitreiking van de TechniShow Innovatie Awards 2016 de publieksprijs in de wacht gesleept. De TechniShow Innovatie Awards gelden als de belangrijkste onderscheidingen voor innovaties in de metaalindustrie in de Benelux. De CR-35iA is met zijn hefkracht van 35 kg de meest krachtige collaborative robot ter wereld.

Lees meer »

Optimaliseren productiekosten dankzij robot

Een robot is al lang geen vreemde meer in de metaalbewerking. Hij is een uit- stekend antwoord op de hoge loonkosten in ons land. Toeleverancier Desart Industries investeerde onlangs in twee robotinstallaties voor zijn draaibanken.

Lees meer »

Demodagen Fanuc gericht op slimme aanpak metaalbewerking

Een slimme aanpak met de juiste machines, optimale verspaningscycli en flexibele automatisering kan sterke prestaties in productiviteit en kostenefficiëntie opleveren. Deze nieuwe ervaring in metaalbewerking is het centrale thema op de demodagen van Fanuc op 18 en 19 november, telkens van 10u tot 19u in de Mechelse vestiging.

Lees meer »

Beperkte instroom vaklui doet automatiseren

Het invullen van vacatures voor gemotiveerd en bekwaam CNC-personeel verloopt vaak minder vlot. Leerlingen kiezen immers vaak liever niet voor een technische opleiding, omdat ze een verkeerd beeld hebben van een productie als een vuile en wanordelijke omgeving.

Lees meer »