Hubtex

HUBTEX BeLux
Diksmuidelaan 51
B-2600 Berchem

Tel.: +32 3 2944080
Fax: +32 3 2946280
E-mail   sales@hubtex.be

 

 

 

 

 

HUBTEX BeLux, invoerder en verdeler van zijladers van het gelijknamige Duitse merk, biedt al meer dan 30 jaar logistieke oplossingen voor verschillende sectoren als houthandels, profielfabrikanten, raam- en deurproducenten en fabrikanten van buizen en leidingen. Het principe is even simpel als geniaal : de handling van lange goederen en plaatmateriaal gebeurt namelijk met heftrucks die zowel langs als dwars kunnen rijden.
Dit resulteert in smallere magazijngangen en een spectaculaire stijging van de vullingsgraad.

• elektrisch, diesel en lpg
• tweeweg-, vierweg- en méérweguitvoering
• binnen- en buiteninzet
• capaciteiten van 1,5 tot 80 ton
• hefhoogtes tot 14 meter (hoger op aanvraag)
• compleet standaardgamma
• maatwerk
• vrij rijdend, rail- of inductieve geleiding

Het serviceteam bedient niet alleen België, maar ook het Groothertogdom Luxemburg en Noord-Frankrijk. Techniekers verplaatsen zich steeds naar de klant voor de uitvoering van hun taken. De servicewagens hebben alle courante reserveonderdelen op stock, daarnaast is er ook een goed uitgekiende voorraad in de vestiging te Antwerpen. Wanneer klanten voor 16 uur onderdelen bestellen, kan er diezelfde nacht nog aangeleverd worden. Elk toestel heeft een uniek serienummer, waarvan een gedetailleerde identiteitskaart wordt bijgehouden. Alle onderdelen tot en met hydraulische leidingen en eventuele latere aanpassingen worden opgeslagen onder dit serienummer. Zo kunnen eventuele vervangstukken tot de laatste schroef geïdentificeerd worden, zelfs vele jaren na de aankoop. Dit is topkwaliteit volgens de Deutsche Gründlichkeit!

 

Nieuws gerelateerd aan Hubtex

hubtex renson

Keuze voor kwaliteit loont

Investeren in kwaliteitsvolle oplossingen kost geld. Maar uiteindelijk verdien je die investering op korte termijn terug: tijdwinst, kostenbesparing, geen stilstand ... Renson kiest al bijna vijftien jaar voor de zijladers van HUBTEX voor het interne transport van zware lasten en lange werkstukken in productie en magazijn.

Lees meer »

Bijna 35 jaar maatwerk op het vlak van zijladers en heftrucks

Een producent moet op elk ogenblik naar de markt luisteren. Sinds de oprichting, bijna 35 geleden, is Hubtex, de maatwerkspecialist op het gebied van zijladers en heftrucks, blijven investeren in de ontwikkeling van innovatieve nieuwe systemen en de optimalisatie van bestaande producten op basis van de feedback van de klanten.

Lees meer »

Flexibiliteit als basis van succes

Afwerkingsbouwbedrijven moeten continu hun productieplanning aanpassen om in te spelen op wendingen op werven. Ze zijn daarbij vaak afhankelijk van andere aannemers. Dat vereist flexibiliteit op de werkvloer en daarin spelen betrouwbare machines en transportsystemen een cruciale rol.

Lees meer »

Een vertrouwensrelatie op lange termijn

Het succes van een firma hangt vaak af van juiste beslissingen en investeringen. Zo koos Renson er in de jaren ’60 voor om zich te gaan richten op nichemarkten, zoals ventilatie, zonwering en recent ook terrasoverkappingen. Sinds die tijd kent de firma een gestage groei, die de laatste jaren alleen maar groter geworden is.

Lees meer »