Machines Crispyn

Ambachtenlaan 3
9990 Maldegem

T: +32(0)50 71 52 72
E: info@crispyn.be
W: www.crispyn.be


De specialist in verspanende metaalbewerkingsmachines en toebehoren
Machines Crispyn is sinds 1985 gespecialiseerd in de verkoop en herstelling van verspanende metaalbewerkingsmachine, met de beste service. We zijn geen praatjesmakers maar stuk voor stuk vakmensen die weten wat verspanen is. Doordat we van oorsprong een service- en revisiebedrijf zijn kennen we de machines door en door. We denken graag met u mee om de juiste machine te kiezen.

Waarom machines Crispyn?
Omdat je gerust wil zijn. Omdat je je liever laat bijstaan door specialisten die met passie hun job uitvoeren. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennis en knowhow selecteerden we voor jou enkel de allerbeste machines.Die vind je onder meer terug onder onze eigen twee merknamen: Crimac & Crimac pro.  Naast onze huismerken verdelen we ook merken zoals ZMM, XYZ Prototrak CNC en nog veel meer.

Conventioneel en gestuurd verspanen
Conventionele machines zoals draaibanken, freesmachines, boormachines en zaagmachines. We hebben ze voor u. Ons Gamma machines kan je alvast vinden op onze website www.crispyn.be. Maar voor bedrijven die echt winst willen maken, ook al is het met enkelstuks hebben wij de Prototrak machines van XYZ. Deze gestuurde machines laten u de meest complexe stukken maken zonder dat u kennis hoeft te hebben van CNC.

Toebehoren
Onze webwinkel www.verspanen.be is de plaats waar je alle toebehoren voor uw draaibank, boor- of freesmachine kan vinden. Frezen, tappen, boren, beitelhouders en nog zoveel meer. Voor de middag besteld is de volgende dag geleverd.

Toonzaal
Natuurlijk wil je de machine eerst zien vooraleer je iets koopt. Maar al even belangrijk: u ontmoet ons team en zo kan je met uw eigen ogen zien hoe wij advies, kwaliteit en service weten te combineren. Wandel door onze toonzaal met tooling en machines, maar ook in onze werkplaats zie je ons in actie.

Nieuws gerelateerd aan Machines Crispyn

CNC of manueel waarom kiezen als beide kunnen?

CNC of manueel waarom kiezen als beide kunnen?

De expertise van de vakman koppelen aan het gemak van een intuïtieve sturing: het is een niet te onderschatten voordeel van hybride machines, waar steeds meer metaalbewerkers gevoelig voor zijn. Crispyn speelt hier naadloos op in met gerichte oplossingen die ook voor kleine series al interessant zijn.

Lees meer »

Eenvoud CNC-programmatie draaibank sleutel tot rendabel maatwerk

Service en maatwerk zijn sleutelwoorden in de maakindustrie. Duvivier heeft als corebusiness het herwikkelen, herstellen en verkopen van elektrische aandrijvingen. Door te investeren in een Prototrak machine van Crispyn kan het bedrijf nu ook razendsnel complexe stukken maken met een hoge kwaliteit.

Lees meer »