MT Service

Saint Denis veeg, 282 – 1190 Forest
B -1190 Brussel

T: 0032 2 555 11 55
F: 0032 2 555 11 51

info@mtservice.be
www.mtservice.be

Over MT Service
In oktober 2006 is de technische dienst van STIMAC NV een zelfstandig bestaan gaan leiden binnen de groep STIMAC.

De naam MT-service staat voor Machine Tool Service.
Onze activiteit is dan ook toegespitst op de verkoop, inbedrijfstelling en dienst na verkoop in al zijn facetten van gereedschapsmachines voor het bewerken van metaal.

Herstellen van alle merken werktuigmachines
We voeren herstellingen uit van alle conventionele en CNC-gestuurde werktuigmachines voor het bewerken van metaal. U kan bij ons steeds terecht voor zowel dringende als ook geplande interventies op alle merken van werktuigmachines.

Onderhoud en revisie
Natuurlijk verzorgen we het onderhoud van de door ons verkochte machines maar eveneens van andere merken. Als U geïnteresseerd bent in een onderhoudscontract kunt U bij ons steeds terecht voor een offerte. Voor een revisie van uw oudere, maar voor U nog waardvolle machines kan U eveneens een beroep op ons doen.

Installatie
Onze ploeg staat garant voor een vakkundige installatie van alle nieuwe werktuigmachines.Verplaatsen, verhuizen en geometrische uitlijning van uw machine behoort eveneens tot onze mogelijkheden.

Opleidingen
Onze technici kunnen opleidingen verzorgen voor de bediening en programmering van CNC-besturingen van de volgende merken:

  • Heidenhain
  • Fagor
  • Fanuc
  • SiemensDeze opleidingen kunnen naar keuze gegeven worden in onze lokalen of in uw werkplaats.

 

 

 

 

Nieuws gerelateerd aan MT Service

MT-Service

Samen streven naar uitmuntendheid

Flexibiliteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn vaak doorslaggevende argumenten in de keuze voor een partner. MT-Service scoort hoog over de hele lijn. Deze firma met hoofdzetel in Vorst levert een breed gamma metaalbewerkingsmachine van verschillende merken.

Lees meer »
MT-Service

Hoogwaardige bewerkingsmachines vragen om uitstekende service

In de sport stellen zijn het niet altijd de grootste en sterkste, die uiteindelijk aan het langste eind trekken. Dat geldt evenzeer in onze hedendaagse maatschappij en economie. Niet de omvang van een firma, maar de dynamiek en de flexibiliteit zijn de basis van het succes.

Lees meer »
buhlmann

Service met de hoofdletter S

Service is een belangrijk bijkomend aspect voor de klant. Een leverancier moet steeds zijn klanten bijstaan met de nodige technische ondersteuning, maar ook zorgen voor de opleiding van de operatoren, het onderhoud van de installaties en interventies bij eventuele problemen.

Lees meer »