Plasma Solutions

Vlimmersebaan 136 Unit 1
B-2275 Wechelderzande
België

T: 0032(0) 9330 4554
F: 0032(0) 9330  6381
E: info@kjellberg.be
W: www.kjellberg.be


Sinds 2001 staat het team van Plasma Solutions in voor de verkoop van plasmasnij-installaties, van het merk Kjellberg Finsterwalde, in de Benelux en Frankrijk.

Door de snelle evolutie van de plasmasnijtechnologie an sich is Kjellberg uitgegroeid van underdog naar een van de grootste spelers op wereldschaal. Met de overbekende duitse Gründlichkeit volgden nieuwe ontwikkelingen mekaar op en bezorgden zo het merk  een solide reputatie.

Plasma Solutions doet er alles aan om deze reputatie hoog te houden. Service en klantgerichtheid zijn volgens ons de enige juiste manier om een  complex en hoogstaand product op een succesvolle manier aan de man te brengen. Voor speciale applicaties zorgt Plasma Solutions voor oplossingen die met een standaardsysteem niet haalbaar zijn. Speciale toortsen, electronische modules en aangepaste componenten maken moeilijke snij-opgaves mogelijk en geven ons daardoor een extra voorsprong op de concurrentie. Alle herstellingen worden bij de klant of in eigen atelier uitgevoerd, waarbij we de wachttijden tot een minimum beperken. Herstellingen onder garantie worden door ons gecoördineerd en uitgevoerd in de Kjellberg fabrieken.

Ook voor een vlotte levering van onderdelen staan wij in door een nauwe samenwerkling met alle machinebouwers en hun handelaars. Hi Focus en Smart Focus zijn nu de toppers in ons gamma. Kjellberg bereidt zich intussen grondig voor om het nieuwe industrietijdperk 4.0 met succes te betreden. Omdat we zeer kort samenwerken met de R&D afdeling , en onze mensen in de fabriek opgeleid worden, zal u ook voor deze opgave op ons kunnen rekenen.

Nieuws gerelateerd aan Plasma Solutions

Plasma Solutions

Plasmasnijden hoeft niet luid te zijn

Vanwege de hoge energiedichtheid en de hoge uitstroomsnelheid van het plasmagas is plasmasnijden nogal luidruchtig. De geluidsoverlast kan zelfs oplopen tot meer dan 100 dB (A). Dat voelt erg onaangenaam aan, met name in het hogere frequentiebereik van het menselijk oor.

Lees meer »
Plasma Solutions

Geoptimaliseerde database voor bevel snijden

Lasnaadvoorbereiding of hoeksnijden neemt een steeds groter deel in van het totaalpakket aan snijtaken. Kjellberg Finsterwalde biedt met PerfectBevel een geoptimaliseerde database aan voor het bevel snijden van metaalplaten met een dikte tussen 5 en 30 mm.

Lees meer »
Nieuwe toortsen leveren meer rendement

Nieuwe toortsen leveren meer rendement

Voor het in Wieringerwerf (Noord-Holland) gevestigde HGG (producent van snijmachines en leverancier van snijdiensten) is het vormen van strategische samenwerkingen een essentiële voorwaarde om de eigen klanten verder te kunnen helpen.

Lees meer »

Geluidsarm plasmasnijden zorgt voor betere werkomstandigheden

Het bewustzijn rond het belang van ergonomie nam de voorbije jaren enorm toe. Als invoerder van het Duitse Kjellberg kan Plasma Solutions uit Wechelderzande trots twee nieuwigheden voorstellen: geluidsarm plasmasnijden met Silent Cut zorgt voor betere arbeidsomstandigheden en de Cutfire 100i met wervelgastoorts Flash 101 leidt tot efficiënt plasmasnijden met lucht.

Lees meer »
Kompakt 4020

Snijwerk op maat met plasmamachine

Machinehandel Pulles uit Kaatsheuvel stapte enkele jaren geleden over van handmatig plasmasnijden naar een plasmasnijmachine. Het bedrijf koos voor de Kompakt 4020 van Haco, uitgerust met de HiFocus 161i neo plasmabron van Kjellberg geleverd door Plasma Solutions.

Lees meer »