Prima Power

Prima Power Benelux
Leenstraat 5 B-9810 Nazareth BELGIUM

Phone: + 32 9 382 9030
fax: + 32 9 382 9031

email: info.benelux@primapower.com
website: http://www.primapower.com

Nieuws gerelateerd aan Prima Power

Prima Power

“Het is werkelijk een prachtmachine”

Wat begon als een klein bedrijf in metaalwaren in 1929 in Amsterdam, is uitgegroeid tot een specialist in maatwerk. Het is het verhaal van Bosch Scharnieren uit Doetinchem. Sleutel in deze transformatie bleek de keuze voor machines van kwaliteit.

Lees meer »
lasersnijmachine

Nieuwe fiberlasersnijmachine geeft ruimte om te groeien

Hoe sneller je kan werken, hoe economischer. Voor Vroman uit Moeskroen zijn korte doorlooptijden een sterke troef om zich van concurrenten te onderscheiden, maar dan mag er niet ingeboet worden op kwaliteit. Om een antwoord te bieden op de sterke groei investeerde de toeleverancier daarom in een nieuwe machine die het beste van beide werelden combineert.

Lees meer »
platino 2.0 prima power fiberlaser

Drie jaar lasersnijden zonder kosten

Op de TechniShow kon je in het segment plaatbewerkingsmachines niet om de fiberlaser heen. Een bijzonder opvallende oplossing stond op de stand van Prima Power uit Nazareth. Met de 6 kW Platino kreeg het publiek een fiberlaser te zien die een snelle, efficiënte werking combineerde met een uitstekend snedebeeld en een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Lees meer »
snijkwaliteit prima power fiberlaser

Snijkwaliteit die overtuigt

Fiberlasers mogen dan wel overtuigen door hun snelheid, soms laat de snijkwaliteit te wensen over. Dit hoeft echter niet de regel te zijn. U kunt dat met eigen ogen gaan vaststellen op de TechniShow.

Lees meer »