Resato International B.V.

Duitslandlaan 1
P.O. Box 950
9400 AZ Assen
Nederland

T: 0031 (50) 501 68 77
E: wjsales@resato.com
W: www.resato.com


Resato is een Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met als doel de productiviteit van haar klanten wereldwijd te verhogen. Het is onze missie om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen. Met meer dan 25 jaar ervaring in hogedruk technologie, zijn we uitgerust met de kennis om betrouwbare en veilige oplossingen te bieden.

Ons productassortiment omvat hogedruk technologie waterstraalsnijsystemen, maar ook componenten en systemen voor testen, injectie en beheersen die opereren tot 14,000 bar. Onze modulaire waterstraalsnijoplossingen verhogen het rendement op de investering en creëren nieuwe productiecapaciteit.

Met onze expertise als een in-house fabrikant en de ervaring van onze klanten, ontwikkelen wij waterstraalsnijmachines en hun componenten om betrouwbaarheid, veiligheid, eenvoudige bediening en flexibiliteit te garanderen. Onze innovaties voor onbemande operatie verhogen productiecapaciteit en ROI.

Advanced Cutting Machine (ACM) Series

  • Ontwikkel uw machine met uw zakelijke groei door middel van het modulaire ontwerp
  • Verbeter uw productie met een volledig geoptimaliseerde machine

Flexzone

  • Veilig laden en lossen tijdens het snijproces
  • Verhoogt de efficiëntie van uw productieproces

Continu Abrasief Systeem

  • Vul abrasief bij tijdens het snijproces
  • Ontvang notificaties wanneer het abrasief niveau laag is

ACM Job Manager

  • Plan tot 10 snijopdrachten op voorhand
  • Herschik snijopdrachten gemakkelijk

Nieuws gerelateerd aan Resato International B.V.

Waterstraalsnijprocessen

Waterstraalsnijprocessen performanter organiseren

Waterstraalsnijmachines die betrouwbaar, veilig en flexibel werken en zich eenvoudig laten bedienen kunnen in de metaalsector een grote meerwaarde betekenen. Resato legt zich hier sinds meer dan een kwarteeuw op toe. Ook op MTMS-Machineering stelt het bedrijf zijn technologieën voor.

Lees meer »
technishow sleutel

TechniShow toont de weg naar rendabel produceren kleine series

Het was koppen lopen in de gangen van de Jaarbeurs Utrecht midden maart. De TechniShow gooide hoge ogen: meer bezoekers, hogere waardering van exposanten en hogere waarderingscijfers van bezoekers. Bovendien had de organisatie de vinger aan de pols van wat er leeft bij Belgische en Nederlandse metaalbewerkers.

Lees meer »
ACM series Resato

Zorgeloos 24/7 onbemand produceren

Resato introduceert daarom drie innovatieve functionaliteiten die bedrijven zullen toelaten om zonder zorgen hun waterjettechnologie onbemand in te zetten en een sterkere concurrentiepositie uit te bouwen.

Lees meer »

Waterstraalsnijden met minimale werkkracht

De populariteit van waterstraalsnijden nam de afgelopen jaren significant toe. Vandaag bestaan er ook mogelijkheden om te automatiseren. Dat kan door het beheersen van de abrasieftoevoer en –afvoer, door het optimaliseren van het laden en lossen of door het gebruik van de juiste software.

Lees meer »