Ridder Data Systems

Ridder Data Systems BVBA
Baaikensstraat 21/2
BE – 9240 Zele

T: +32 (0)52 57 88 44
E: info@ridderdatasystems.be
W: www.ridderdatasystems.be

De maakindustrie bestaat uit een breed pallet fundamentele bedrijfsprocessen. Het geordend aansturen van deze bedrijfsprocessen is lastig en tijdrovend. Ridder Data Systems (RDS) streeft ernaar deze processen te automatiseren om uiteindelijk een hogere efficiëntie en kostenverlaging te realiseren.

Als ERP-marktleider in de maakindustrie heeft RDS, door jarenlange ervaring en een innovatief karakter, twee ERP-systemen kunnen ontwikkelen die gebouwd zijn op de nieuwste softwaretechnologie: Ridder iQ en Ridder iQ Slim. De ERP-software van RDS is ontstaan uit en gebouwd voor de praktijk. Hierdoor sluit deze software naadloos aan op uw praktijk.

Ridder iQ heeft in de basis al enorm veel functionaliteiten. Zo bestaat Ridder iQ uit een compleet CRM-systeem met integratie naar Exchange en Outlook, aankoop- en verkoopadministratie, calculatie en stuklijsten, werkvoorbereiding, stockadministratie, urenadministratie, documentenbeheersysteem, geïntegreerde rapportontwerper en een autorisatiesysteem. Om Ridder iQ nóg beter aan te laten sluiten op uw praktijk, biedt RDS een aantal branchespecifieke modules, zodat uw kritische bedrijfsprocessen zo goed mogelijk ondervangen worden.

Wilt u uw maakbedrijf automatiseren, maar heeft u geen behoefte aan een omvangrijk ERP-systeem? Dan is Ridder iQ Slim dé uitkomst voor u. Ridder iQ Slim is de afgeslankte versie van Ridder iQ en geschikt voor maakbedrijven tot ca 25 FTE. Ook Ridder iQ Slim is aan te vullen met een aantal branchespecifieke modules, zodat deze software naadloos aansluit op uw praktijk. Ridder iQ Slim kan binnen vijf consultancydagen geïmplementeerd worden.

Wanneer u kiest voor RDS, kiest u voor een ERP-Partner. Onze professionals acteren proactief en staan u vanaf het eerste contactmoment bij. Zij adviseren en ondersteunen u wanneer u daar behoefte aan heeft. Of u nu een nieuwe of bestaande klant bent, wij doen er alles aan om u te helpen het optimale uit onze software te halen en daarmee het optimale uit uw eigen bedrijfsprocessen.