SAFANDARLEY

Kwinkweerd 11
NL-7241 CW Lochem
P.O. Box 96
NL-7240 AB Lochem
T: +31 (0) 573 222 222
F: +31 (0) 573 222 299
W:  info@safandarley.com

 


Innovatieve ontwikkeling van kantpersen en guillotinescharen
SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantpersen en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment.

SafanDarley is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst.
SafanDarley heeft 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. De onderneming heeft in totaal zo’n 160 medewerkers.

 

Plaatbuigen, knippen, handling en automatisering
Onze medewerkers hebben unieke kennis en expertise op het gebied van kanten, knippen en handling van plaatmateriaal, evenals complete buigcel automatisering en klantspecifieke totaaloplossingen.

Nieuws gerelateerd aan SAFANDARLEY

SafanDarley

Van E-volutie naar digitale revolutie

De E-volutie in plaatbewerking gaat verder richting een volledig digitaal aangestuurde en gecontroleerde fabriek. SafanDarley presenteert op de EuroBLECH 2018 de nieuwste innovaties op het gebied van plaatbewerking, waaronder een compleet programma met geautomatiseerde oplossingen.

Lees meer »
afkantpers plaatbewerker

Nieuwe afkantpers voor plaatbewerker

Productiestilstand is in de plaatbewerking een conditio sine qua non, maar is soms onvermijdelijk bij de ingebruikname van een nieuwe machine. Het is iets waar Jaegerson gelukkig niet mee te maken had.

Lees meer »