Sandvik Coromant

Fountain Plaza
Belgicastraat 5 Bus 5/6
1930 Zaventem

T: 0032 (0)2 702 98 00
F: 0032 (0)2 726 01 87
E: be.coromant@sandvik.com
W: www.sandvik.coromant.com

Sandvik Coromant is ’s werelds grootste leverancier van gereedschappen, gereedschapsoplossingen en kennis voor de metaalverwerkende industrie. Met uitgebreide investeringen op het gebied van R&D creëren we unieke innovaties en bereiken we samen met onze klanten nieuwe productiviteitsstandaarden. Deze omvatten ’s werelds belangrijkste automotive-, lucht- en ruimtevaart- en energie-industrieën. Sandvik Coromant heeft 8.000 werknemers en is vertegenwoordigd in 130 landen.

Wij maken onderdeel uit van de business area Sandvik Machining Solutions in de wereldwijde industriële Sandvik groep.

Nieuws gerelateerd aan Sandvik Coromant

Sandvik Coromant

Sneller en efficiënter schroefdraad draaien

Draadsnijden is een veeleisende bewerking waarbij spaanbeheersing en een consistente standtijd essentieel zijn voor een goed eindresultaat. Met het CoroThread® 266 draadsnijgereedschap van Sandvik Coromant brengt u zelfs de meest uitdagende opdrachten tot een goed einde.

Lees meer »
Sandvik Coromant

Omwenteling in productiviteit en proceszekerheid

De snijgereedschap- en gereedschapsystemen specialist Sandvik Coromant introduceert twee nieuwe keramische wisselplaatsoorten, die geschikt zijn voor het uitvoeren van draaibewerkingen met hoge snelheid en hoge zekerheid, op componenten gemaakt van veeleisende HRSA (hittebestendige superlegering) materialen.

Lees meer »
CoroChuck ® 935

Een veilige invloed op verspanen

De snijgereedschap en gereedschapsysteem-specialist Sandvik Coromant heeft een hydraulische spantanghouder met hoge precisie geïntroduceerd voor draaibewerkingen, welke de beste uittrekbeveiliging biedt die in de markt verkrijgbaar is. CoroChuck ® 935 is ontworpen om keer op keer snel, rigide en veilig op te spannen.

Lees meer »

Draaien in alle richtingen gaat “binnenstebuiten”

Na de introductie afgelopen jaar van de PrimeTurning™ methodologie en gereedschappen voor uitwendig draaien, introduceert Sandvik Coromant nu een speciale CoroTurn® Prime SL-kop die dit baanbrekende proces beschikbaar maakt voor inwendig draaien.

Lees meer »