Sirris

Boulevard A. Reyerslaan 80
1030 Brussels

T: +32 2 706 79 44
W: http://www.sirris.be/nl


Sirris is het collectief centrum van en voor de technologische industrie. Aan Belgische bedrijven die willen innoveren, bieden we drie belangrijke troeven: een jarenlange ervaring en brede expertise in uiteenlopende sectoren, een hightech testinfrastructuur verspreid over het land en een uitgebreid partnernetwerk. Hiermee helpen we grote en kleine spelers in de Belgische industrie om de juiste technologische keuzes te maken voor een duurzame economische groei.

Nieuws gerelateerd aan Sirris

Innoveren brengt geld in het laatje

Innoveren brengt geld in het laatje

Wie inzet op innovatie, wordt daarvoor beloond. De 1.300 Belgische technologiebedrijven die deels samen met Sirris innoveerden, creëerden 12% meer toegevoegde waarde dan hun sectorgenoten, goed voor ongeveer anderhalf miljard euro voor de Belgische economie.

Lees meer »
APM Lier

ERP-pakket zorgt meteen voor tijdswinst

Digitalisering is niet alleen het speelveld van multinationals. Ook eenmanszaken kunnen met het juiste pakket enorme stappen zetten in professionalisering en rendabiliteit. Voor APM-Lier was de investering in software een noodzakelijk kwaad om door de bomen het bos te blijven zien.

Lees meer »
Sirris Additive Manufacturing

Hoe het potentieel ontsluiten van design voor additive manufacturing?

Grenzeloze vormvrijheid, ontelbare mogelijkheden voor personalisatie, betere materiaalefficiëntie, gewichtsbesparing … rond additive manufacturing klinken terecht jubelkreten. Met een 3D-printer alleen, bent u echter nog niet van succes verzekerd. 3D-printen vraagt om een totaal andere aanpak en mindset van de ontwerper.

Lees meer »