SSI Schäfer

Excelsiorlaan 14
1930 Zaventem

T: +32 2 725 02 40
F: +32 2 725 43 10
W: www.ssi-schaefer.be


SSI Schäfer staat voor jarenlange expertise op het gebied van intelligente en efficiënte magazijninrichting van XS tot XXL! Samen met u vinden wij de juiste oplossing om uw magazijn flexibel en efficiënt te maken, van standaard magazijninrichting tot een compleet geautomatiseerd magazijn.

SSI SCHÄFER is al 75 jaar wereldwijd specialist op het gebied van verrijdbare palletstellingen, legbordstellingen, draagarmstellingen, doorrolstellingen, magazijnbakken uit kunststof en staal, tussenvloeren en werkplaatsinrichting. Van standaard magazijninrichtingen tot compleet geautomatiseerde magazijnoplossingen zoals industriële hoogbouwmagazijnen, diepvriesmagazijnen en meer.

Het dienstenaanbod van SSI SCHÄFER reikt van systeemplanning, advies en realisatie, van kant-en-klaar geplaatste installaties tot en met servicepakketten op maat. Onze wereldwijde aanwezigheid, jarenlange expertise en hoge kwaliteitseisen staan garant voor innovatieve oplossingen op maat van onze klant. LET’S TALK!

Nieuws gerelateerd aan SSI Schäfer

SSI SCHÄFER

Vormgeven aan de toekomst van intralogistiek

Steeds meer bedrijven beseffen hoeveel winst er te rapen valt door hun logistieke apparaat te optimaliseren. SSI SCHÄFER is wereldleider op gebied van modulaire magazijnoplossingen en logistieke oplossingen en verstevigd zijn internationale positie via competence centers, productiesites en dochtermaatschappijen in meer dan zeventig landen.

Lees meer »
AGV's: Flexibel, efficient en schaalbaar

AGV’s: flexibel, efficiënt en schaalbaar

Interne logistiek vraagt om een flexibele en efficiënte oplossing. Bij de automatisering van zijn intern transport koos Bachmann Forming voor het met de IFOY Award 2016 bekroonde AGV-systeem Weasel van SSI Schäfer.

Lees meer »
SSI Schaefer

SSI Schaefer vergroot zijn slagkracht in de Benelux met de integratie van ABM

De overeenkomst van 2 augustus 2017 past volledig in de strategische keuzes van het concern. Om zijn deskundigheid op het gebied van logistieke engineering en software in België, Nederland en Luxemburg verder uit te bouwen, heeft de wereldwijd leidende systeemaanbieder SSI Schaefer het bedrijf ABM ('Automation Beyond Measure') overgenomen.

Lees meer »

Intelligente magazijnoplossingen voor metaalbedrijven

De behoefte aan logistiek advies en efficiënt ingerichte magazijnen neemt continue toe. Kent u de mogelijkheden van moderne magazijnsystemen voor uw sector? SSI Schäfer is specialist in het afstemmen van processen, zodat de goederenstroom probleemloos en voor alle betrokken op een efficiënte manier plaatsvindt. Het ontwikkelt, produceert en realiseert oplossingen op maat. Een voorbeeld van twee recente innovaties zijn de Weasel en de 2Pick die een toegevoegde waarde geven aan uw intern transport.

Lees meer »
magazijn, bedrijfsinrichting

Efficiënte magazijnen leveren op

Bedrijfsinrichting | Hoe ze zo efficiënt mogelijk kunnen produceren, is een constante zorg van metaalbewerkers en staalhandelaren. Het magazijn kreeg tot voor kort minder aandacht. Nochtans kan een bedrijf pas beginnen verdienen van zodra de producten het bedrijf verlaten.

Lees meer »