V.A.C. Machines

Kleine Pathoekeweg 13-15
B-8000 Brugge
Tel 0032 50 31 50 83
Fax 0032 50 31 55 80

info@vac-machines.be
www.vac-machines.be


V.A.C. Machines is gespecialiseerd in machines voor plaatbewerking en lasertechnologie.

In België en Luxemburg vertegenwoordigen wij TRUMPF.

Onze kwalitatieve producten en de nauwe samenwerking met onze klanten hebben ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot één van de grootste en sterkste machineleveranciers.

Met de know-how en jarenlange ervaring van V.A.C. Machines verbeteren we uw machinepark en optimaliseren uw productieproces. Samen vinden we de best passende oplossing voor uw bedrijf.

Nieuws gerelateerd aan V.A.C. Machines

V.A.C. Machines

Nieuw tijdperk van autonome plaatbewerkingsfabrieken

Het connecteren van de productie-omgeving zal de slimme fabriek gestalte geven. Dat is alvast het uitgangspunt van TRUMPF voor de komende editie van EuroBLECH. Op de stand zullen talrijke oplossingen te zien zijn voor autonome werkplaatsen.

Lees meer »
INTECH

Onderdompelen in innovaties in plaatbewerking

Heeft u ook het gevoel dat technologie sneller dan ooit aan het evolueren is? Mocht u daar nog niet van overtuigd zijn, houd dan volgend jaar alvast enkele dagen vrij in uw agenda voor een bezoek aan Intech.

Lees meer »
Nortek

Dubbel zo snel ponsen met een kwart minder afval

Je hoeft de grens niet over om innovatie op wereldniveau te vinden. Diep verscholen in West-Vlaanderen, nabij de dorpskern van Menen mag Nortek zich zonder schroom expert in luchtverwarmers noemen. Het bedrijf dat eerder onder de naam Reznor bestond bundelt 130 jaar ervaring in HVAC en staat nog steeds synoniem met oplossingen van hoge kwaliteit.

Lees meer »
3D-printen

Roadmap naar 3D-printen

3D-printen is meer dan een hype. De technologie is industrieel marktrijp. Afhankelijk van wat ze precies willen verwezenlijken, kunnen gebruikers kiezen uit verschillende technieken of kunnen ze een beroep doen op een toeleverancier die hun (droom)product werkelijkheid maakt.

Lees meer »