Yamazaki Mazak Europe N.V.

Grauwmeer 7
Research Park 3001 Leuven
Belgium
+32 16 39 16 11
+32 16 40 01 96
sales@mazak.be
www.mazakeu.be

Werelds grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productie systemen. Met ons hoofdkwartier in Nagoya, Japan, zijn wij een internationale firma die geavanceerde producten maakt in Japan, Amerika, Europa en Singapore. Mazak was de eerste Japanse machinebouwer die een productiefaciliteit in Europa opstartte die alle fabricage bewerkingen van ruw tot afgewerkt product behandelde.

Yamazaki Mazak UK is momenteel de meest geavanceerde fabriek van zijn soort in Europa, die klanten in meer dan 30 landen in Europa voorziet van machines en gesofisticeerde productie systemen.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Yamazaki Mazak Europe N.V.

Verspaningsmachines flexibel automatiseren

High mix, low volume. Dat is hoe de series in de metaalindustrie steeds meer zullen evolueren. Waar automatisatie in het verleden gericht was op grote volumes verwerken aan een ijltempo, moet het vandaag de klemtoon leggen op flexibiliteit. Wat betrouwbare partners betreft hoeft u echter niet te verleggen.

Lees meer »

Vijfassig horizontaal bewerkingscenter met uniek kantelbare draaitafel

Aluminium kan metaalbewerkers voor een aantal uitdagingen plaatsen. Deze hebben vooral te maken met de afvoer van spanen die vrijkomen tijdens het snijproces. Yamazaki Mazak presenteert nu een nieuw simultaan vijfassig horizontaal bewerkingscenter, de HCR-5000S, met een speciaal voor deze problematiek ontwikkelde draaitafel.

Lees meer »

Twee primeurs springen in het oog op opendeurdagen

Goede gewoontes verdienen het om in ere gehouden te worden. Zoals elk jaar was het begin december dan ook zoeken naar een vrij plekje op de nochtans ruime parking van Yamazaki Mazak in Leuven. Wie de Open House bezocht kon zich als beloning vergapen aan twee primeurs.

Lees meer »
Mazak

Openhuis toont mogelijkheden digitalisering en automatisering

Internationale beurzen zoals EuroBLECH zijn een ideale gelegenheid om nieuwe technologie op een wereldwijd platform te lanceren. Een huisbeurs, zoals Yamazaki Mazak die op het einde van elk jaar organiseert is daarentegen het uitgelezen moment om technisch in de diepte kennis te maken met deze primeurs.

Lees meer »
Euroblech

Laserrevolutie op Euroblech

Euroblech is het ideale podium voor het wereldwijde debuut van machines voor plaatbewerking. Yamazaki Mazak grijpt deze gelegenheid graag aan om zijn innovaties in het lasersnijden aan het grote publiek voor te stellen.

Lees meer »
Yamazaki Mazak

Doorgedreven ondersteuning, ook na levering

In Haasrode staat het Europees Parts Center van Yamazaki Mazak. Meer dan 97% van alle orders wordt op de dag van bestelling uitgestuurd per transport. Op en top ondersteuning die perfect aansluit bij Mazak’s streven naar perfectie: een betere kwaliteit met levering op een korte termijn en een doorgedreven support na levering.

Lees meer »