Yamazaki Mazak Europe N.V.

Grauwmeer 7
Research Park 3001 Leuven
Belgium
+32 16 39 16 11
+32 16 40 01 96
sales@mazak.be
www.mazakeu.be

Werelds grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productie systemen. Met ons hoofdkwartier in Nagoya, Japan, zijn wij een internationale firma die geavanceerde producten maakt in Japan, Amerika, Europa en Singapore. Mazak was de eerste Japanse machinebouwer die een productiefaciliteit in Europa opstartte die alle fabricage bewerkingen van ruw tot afgewerkt product behandelde.

Yamazaki Mazak UK is momenteel de meest geavanceerde fabriek van zijn soort in Europa, die klanten in meer dan 30 landen in Europa voorziet van machines en gesofisticeerde productie systemen.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Yamazaki Mazak Europe N.V.

Verspaningsmachines flexibel automatiseren

High mix, low volume. Dat is hoe de series in de metaalindustrie steeds meer zullen evolueren. Waar automatisatie in het verleden gericht was op grote volumes verwerken aan een ijltempo, moet het vandaag de klemtoon leggen op flexibiliteit. Wat betrouwbare partners betreft hoeft u echter niet te verleggen.

Lees meer »

Technisch kunnen in verspaning en plaatbewerking

Wie houdt van primeurs had begin december in Leuven moeten zijn. Yamazaki Mazak kon op zijn opendeurdagen uitpakken met twee primeurs voor de Benelux: een diodelasersnijmachine en een vijfasser specifiek ontwikkeld voor het efficiënt verspanen van nagenoeg alle materialen.

Lees meer »

Vijfassig horizontaal bewerkingscenter met uniek kantelbare draaitafel

Aluminium kan metaalbewerkers voor een aantal uitdagingen plaatsen. Deze hebben vooral te maken met de afvoer van spanen die vrijkomen tijdens het snijproces. Yamazaki Mazak presenteert nu een nieuw simultaan vijfassig horizontaal bewerkingscenter, de HCR-5000S, met een speciaal voor deze problematiek ontwikkelde draaitafel.

Lees meer »

Twee primeurs springen in het oog op opendeurdagen

Goede gewoontes verdienen het om in ere gehouden te worden. Zoals elk jaar was het begin december dan ook zoeken naar een vrij plekje op de nochtans ruime parking van Yamazaki Mazak in Leuven. Wie de Open House bezocht kon zich als beloning vergapen aan twee primeurs.

Lees meer »