Yamazaki Mazak Europe N.V.

Grauwmeer 7
Research Park 3001 Leuven
Belgium
+32 16 39 16 11
+32 16 40 01 96
sales@mazak.be
www.mazakeu.be

Werelds grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productie systemen. Met ons hoofdkwartier in Nagoya, Japan, zijn wij een internationale firma die geavanceerde producten maakt in Japan, Amerika, Europa en Singapore. Mazak was de eerste Japanse machinebouwer die een productiefaciliteit in Europa opstartte die alle fabricage bewerkingen van ruw tot afgewerkt product behandelde.

Yamazaki Mazak UK is momenteel de meest geavanceerde fabriek van zijn soort in Europa, die klanten in meer dan 30 landen in Europa voorziet van machines en gesofisticeerde productie systemen.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Yamazaki Mazak Europe N.V.

Yamazaki Mazak

Alternatieve sturingsoptie verhoogt de inzetbaarheid

Op de werkvloer kan het een voordeel bieden om elke productiemachine van dezelfde soort sturing te voorzien. Operators zullen zich door de vertrouwdheid sneller een weg kunnen banen naar de meest performante machinebediening. Yamazaki Mazak heeft daarom in nauwe samenwerking met Siemens gezorgd voor een naadloze integratie van de Siemens SINUMERIK sturing in een aantal bewerkingsmachines.

Lees meer »
Yamazaki Mazak

Verticaal of horizontaal verspanen?

Vooraleer een nieuwe machine effectief op de werkvloer staat te draaien, zijn er heel wat beslissingen aan voorafgegaan. Wat bewerkingscentra betreft is één van de belangrijkste knopen om door te hakken of men horizontaal of verticaal aan de slag wil gaan.

Lees meer »