Yamazaki Mazak Europe N.V.

Grauwmeer 7
Research Park 3001 Leuven
Belgium
+32 16 39 16 11
+32 16 40 01 96
sales@mazak.be
http://www.mazak.eu

Werelds grootste leverancier van draaibanken, freesmachines en productie systemen. Met ons hoofdkwartier in Nagoya, Japan, zijn wij een internationale firma die geavanceerde producten maakt in Japan, Amerika, Europa en Singapore. Mazak was de eerste Japanse machinebouwer die een productiefaciliteit in Europa opstartte die alle fabricage bewerkingen van ruw tot afgewerkt product behandelde.

Yamazaki Mazak UK is momenteel de meest geavanceerde fabriek van zijn soort in Europa, die klanten in meer dan 30 landen in Europa voorziet van machines en gesofisticeerde productie systemen.

 

 

Nieuws gerelateerd aan Yamazaki Mazak Europe N.V.

Mazak

Openhuis toont mogelijkheden digitalisering en automatisering

Internationale beurzen zoals EuroBLECH zijn een ideale gelegenheid om nieuwe technologie op een wereldwijd platform te lanceren. Een huisbeurs, zoals Yamazaki Mazak die op het einde van elk jaar organiseert is daarentegen het uitgelezen moment om technisch in de diepte kennis te maken met deze primeurs.

Lees meer »
Euroblech

Laserrevolutie op Euroblech

Euroblech is het ideale podium voor het wereldwijde debuut van machines voor plaatbewerking. Yamazaki Mazak grijpt deze gelegenheid graag aan om zijn innovaties in het lasersnijden aan het grote publiek voor te stellen.

Lees meer »
Yamazaki Mazak

Doorgedreven ondersteuning, ook na levering

In Haasrode staat het Europees Parts Center van Yamazaki Mazak. Meer dan 97% van alle orders wordt op de dag van bestelling uitgestuurd per transport. Op en top ondersteuning die perfect aansluit bij Mazak’s streven naar perfectie: een betere kwaliteit met levering op een korte termijn en een doorgedreven support na levering.

Lees meer »

Kwaliteit, flexibiliteit en service… that’s our power

“Door de kwaliteit van de producten en onze flexibiliteit om in te spelen op de wensen van de klanten zijn wij in staat om verder te groeien.” Met deze woorden zet CEO Paul Nelissen van Fijn Mekaniek Nelissen (FMN) meteen de toon voor een interessante reportage waar Mazak en zijn machines de rode draad vormen.

Lees meer »

Service in recordsnelheid

Een goede service is vaak even belangrijk voor de klant als de kwaliteit van de machine of het gereedschap. Een klant wil immers steeds zo snel mogelijk geholpen worden. Wie kan leveren uit voorraad, krijgt daar vaak de voorkeur. Met de opening van het uitgebreide Europese Parts Center speelt Yamazaki Mazak op deze behoefte van zijn klanten in.

Lees meer »