Vormgeven aan de toekomst van intralogistiek

Steeds meer bedrijven beseffen hoeveel winst er te rapen valt door hun logistieke apparaat te optimaliseren. SSI SCHÄFER is wereldleider op gebied van modulaire magazijnoplossingen en logistieke oplossingen en verstevigd zijn internationale positie via competence centers, productiesites en dochtermaatschappijen in meer dan zeventig landen. Verspreid over zes continenten ontwikkelt SSI SCHÄFER innovatieve concepten en oplossingen voor zijn klanten in verschillende branches en geeft op deze manier vorm aan de toekomst van de intralogistiek.

SSI SCHÄFERDoor de SSI SCHÄFER’s mezzanines en entresolvloeren maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

De jarenlange internationale ervaring en kennis van SSI SCHÄFER is een troef die terug te vinden is in elk van zijn projecten. Die expertise maakt het bedrijf tot een sterke, betrouwbare en innovatieve partner in magazijn automatisatie en logistieke oplossingen. SSI SCHÄFER biedt als totaalaannemer het geheel van advies, ontwerp, realisatie tot gebruiksklare oplevering gekoppeld aan een servicepakket en onderhoud op maat. Dit alles helemaal op maat van de klant, van standaard magazijnen tot complexe, geautomatiseerde logistieke systemen.

Intelligente integratie van software- en hardwarecomponenten
SSI SCHÄFER bedenkt, ontwerpt en produceert systemen voor de inrichting van magazijnen, bedrijven, werkplaatsen en kantoren, handmatige en automatische magazijn-, transport-, orderverzamel- en sorteersystemen en oplossingen voor afvaltechniek en recyclage.

SSI SCHÄFER heeft zich ontwikkeld tot één van de grootste aanbieders van modulaire software voor de interne materiaalstromen. Meer dan 1.000 ICT-experts ontwikkelen hoogwaardige toepassingen en staan de klant bij met advies omtrent oplossingen voor intelligente integratie van software- en hardwarecomponenten. Het uitgebreide softwareportfolio met WAMAS® en SAP covert alle processen van magazijn- tot materiaalstroombeheer. De oplossingen van SSI SCHÄFER optimaliseren en verbeteren niet alléén de productiviteit en arbeidsprestatie van de klanten, maar maken het ook mogelijk het magazijn actief te beheren door meting en beoordeling van KPI’s

SSI SCHÄFERVerrijdbare palletstellingen: flexibel stellingsysteem voor grote en zware magazijngoederen.

Smart Logistics
In de interne logistiek luidt het magische woord: Smart Logistics. Tegenwoordig willen klanten altijd en overal toegang hebben tot hun goederenbestand en over de beschikbaarheid van goederen en artikelen geïnformeerd worden. Voor de logistieke dienstverleners betekent dit dat snelheid, precisie, flexibiliteit en beschikbaarheid doorslaggevende factoren in de concurrentiestrijd geworden zijn. In elke processtap is transparantie een vereiste. De reële en virtuele wereld groeien steeds meer naar elke toe – met het logische gevolg dat het afstemmen van de operationele activiteiten en het magazijn onontbeerlijk is binnen een modern bedrijf. 

Tekst en beeld: SSI SCHÄFER
Uitgelichte afbeelding: 
Ons omvangrijke aanbod van bakken voor magazijn, orderverzameling en transport omvat meer dan 2.000 verschillende types, uitvoeringen en formaten.