NLFR

Platform voor de metaalverwerkende industrie

Wat kunnen wij u bieden?

Aantrekkelijke samenwerkingspakketten of een voorstel op maat

Metaalvak is al jaren hét vakmagazine voor de Belgische metaal- en staalsector en bestaat naast het tweemaandelijkse print magazine uit een omvangrijk communicatienetwerk, gespecialiseerd in informatievoorziening over nieuwe technieken en projecten, beurzen, machines en materialen. Via een krachtige combinatie van online, digitale nieuwsbrieven en social media wordt dagelijks unieke, actuele content met voor u relevante doelgroepen gedeeld. Door al deze kanalen continu te optimaliseren, creëren we niet alleen een groot bereik maar ook effectieve contactmomenten met de juiste bedrijven en beslissingsnemers.

Een samenwerking met Metaalvak gaat verder dan adverteren. Wij concentreren ons op inhoud, kwaliteit en maximaal rendement voor uw organisatie. Hiertoe bieden wij diverse promotionele pakketten aan, waar onze projectmanagers u telefonisch veel meer over kunnen vertellen. En mocht u specifieke wensen of doelstellingen hebben, dan presenteren onze media strateeg en campagne marketeer u graag een advies op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een optimale marktbenadering.

COMBO PAKKETTEN

Om onze communicatie-opties en tarieven zo helder mogelijk te maken, zijn we overgestapt naar een structuur met een aanbod van vier combo-pakketten, waarin een prominente rol voor digitale media is weggelegd. De opbouw van deze pakketten is hiernaast schematisch weergegeven. Uiteraard lopen we graag telefonisch met u door de mogelijkheden. Dit om tot het best passende, meest effectieve of zelfs maatwerkvoorstel te komen.

[contact-form-7 id=”4214″ title=”Mediakaart aanvragen – Metaalvak”]

Projectmanagers

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

Contact

Freddy Fierens

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details