NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
A connecting experience from industrial design to manufacturing

A connecting experience from industrial design to manufacturing

Industrialfairs, organisator van 5 Belgische technologiebeurzen, heeft samen met de powering partners Agoria en Howest Industrial Design Center, de handen in elkaar geslagen voor een volledige make-over van de netwerkbeurs Prototyping-MNE.

Prototyping-MNE was anno 2020 de beurzencombi, die ontstond uit de beurzen Machineering Network Event (maaktechnologie) en Prototyping (industrial design en prototyping). De complementariteit bestond al deels voorheen wanneer beide events apart werden georganiseerd, en tijdens de vorige combi-editie werden de exposanten en organisatie terdege bewust van mogelijke extra synergie voor de toekomst.

Deze editie bevestigde nogmaals dat de exponentiële shift naar Industry 4.0 en digitalisering, in ijltempo, alle business units (vroeger standalone en vaak slecht communicerende silo’s) van een toekomstgerichte maakorganisatie tot 1 interactief en wendbaar ecosysteem transformeert. De klant van morgen wil zakendoen met maakbedrijven die sterk online inzetten en snelle designconfiguratie en ordering mogelijk maken, met een korte time-to-market, goed georganiseerde toeleveringsketens en flexibele voorraden.

Kortom, de nieuwe waardeketen van het slimme maakbedrijf vereist een dynamische en digitale integratie van alle relevante processen in combinatie met het gebruik van innovatieve productie-en designtechnieken. Afdelingen zoals design, engineering, prototyping, planning, maintenance, productie, supply-chain, assemblage, logistiek, verkoop en na-verkoop worden één interactief platform van mensen en technologieën. Nieuwe technologie zoals generative design, additive manufacturing, geconnecteerde en AI-gedreven productiemachines, predictive maintenance ed. vinden dan ook steeds meer adaptatie in alle lagen van de industrie.

D2M dat is …

hét netwerkevent waar zowel designers/productontwikkelaars als productie gerelateerde C-levels/afdelingshoofden, een representatief Benelux aanbod vinden om alle puntjes tussen ontwerpen en maken te verbinden.

… met bezoekers uit volgende sectoren

  • Metaal-, kunststoffen- en composietbewerking en -transformatie
  • Machinebouw, hightech systems & mechatronica
  • Industriële co-creatie, design, productontwikkeling
  • Elektronica, componenten- en apparatenbouw, precisietechniek & fijnmechanica
  • Industriële toelevering, Tier 1 & 2, maakbedrijven en beschutte werkplaatsen
  • Aerospace, automotive, energy
  • Maakindustrie 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.