NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
ACE komt met nieuwe online tool voor olieremmen en hydraulische remcilinders

ACE komt met nieuwe online tool voor olieremmen en hydraulische remcilinders

Het online aanbod van ACE Stoßdämpfer is verder uitgebreid: via de website van ACE is het per direct mogelijk om olieremmen en hydraulische remcilinders voor de meest uiteenlopende toepassingen online te configureren. Dankzij de eenvoudige bediening van de nieuwe configurator kan het selectieproces in korte tijd en met slechts enkele muisklikken worden afgerond. In de bijbehorende webshop kan de gewenste olierem of hydraulische remcilinder vervolgens met één muisklik worden besteld.

1862-cbc9905a1f24f1053d2195614daa0dca-kopieren

Hydraulische remcilinders stabilisren het onderstel van fietsen als stuurdemper

 

Net als bij de andere online tools van ACE is het gebruik van deze configurator eenvoudig en intuïtief. Of het nu gaat om hydraulische remcilinders zonder loze slag uit de HBS-serie of standaardoplossingen van de verschillende HB-types van ACE met 20% loze slag: parameters zoals de remkracht en de maximale drukkracht kunnen in de configurator met één klik worden geselecteerd. Bovendien kan de dempingsrichting (P, M en N) via het softwarepaneel worden aangeklikt, net als de bevestigingsonderdelen en montagetoebehoren.

Olieremmen en hydraulische remcilinders van ACE worden in tal van industriële toepassingen gebruikt als praktische hulpmiddelen voor de snelheidsregulering. Zo zorgen ze bijvoorbeeld voor voedingscontrole bij het zagen van metalen en voorkomen ze het stick-slip effect. Ook bieden ze uitstekende bescherming tegen het schommelen en heen en weer zwaaien van kabelbanen en stabiliseren ze het onderstel van fietsen als stuurdemper.

1862-f8f4b57d97f38f49e0834ba0f6df5092-kopieren

Hydraulische remcilinders tegen het schommelen van kabelbanen

 

De nieuwe configuratietool is te vinden op
https://www.ace-ace.nl/nl/berekeningen/remcilinder-configurator.html

De specialisten van ACE werken op verzoek ook een gedetailleerde, technische offerte uit, inclusief een montagevoorstel, gegevens over de machinebelasting, remtijd etc. De gratis, meer dan 300 pagina’s tellende catalogus is per mail verkrijgbaar via benelux@ace-int.eu of als download beschikbaar op de website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details