NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Beitelhouders brengen de koelvloeistof zeer precies naar de snijzone en elimineren interferentie voor draaibewerkingen

Beitelhouders brengen de koelvloeistof zeer precies naar de snijzone en elimineren interferentie voor draaibewerkingen

Gereedschapsonderdelen voor inwendige koeling en connectoren die bij gleufsteken, afsteken en andere draaibewerkingen mogelijk interferentie veroorzaken, behoren tot het verleden met de nieuwe toevoegingen aan het assortiment JETI-gereedschappen (Jetstream Integrated) van Seco Tools. Uitbreidingen van het assortiment beitelhouders uit de series MDT (Multi-Directional Turning), X4 (gleufsteken en afsteken) en 150.10 (afsteken) bieden een interferentievrije inwendige koeling en de keuze om het stroomkanaal aan de onderzijde in en uit te schakelen wanneer de toepassing dit vereist.

JetStream Tooling ® biedt operationele stabiliteit, betrouwbaarheid en verbeterde oppervlakteafwerkingen, evenals toepassingsflexibiliteit en het productieve gemak van koelvloeistoftoevoer zonder externe slangen, aansluitingen en reserveonderdelen die de productiviteit kunnen verlagen en de kosten kunnen verhogen.

MDT-, X4- en 150.10-houders met vierkante schacht zijn verkrijgbaar in de afmetingen 20 mm x 20 mm (0,787″ x 0,787″) en 25 mm x 25 mm (0,984″ x 0,984″). De MDT-houders zijn geschikt voor snijplaten van 2, 3, 4, 5, 6 en 8 mm (0,0787″, 0,118″, 0,157″, 0,197″, 0,236″ en 0,315″). De 105.10-houders zijn geschikt voor bladen van maat 15.

Voor een optimale bewerking, spaancontrole en betrouwbaarheid van het proces richt Jetstream Tooling® de hogedruk-koelvloeistof rechtstreeks in de snijzone via interne kanalen in de beitelhouder. In tegenstelling tot andere beitelhouders biedt Jetstream Tooling® Duo koelkanalen aan boven- en onderzijde met de mogelijkheid om het stroomkanaal aan de onderzijde naar wens in en uit te schakelen. Met koelvloeistofaansluitingen aan de zij- en achterkant van deze houders, kunnen deze ook gebruikt worden op machines met conventionele koelvloeistoftoevoer.

Neem voor meer informatie over de JETI-gereedschappen contact op met een plaatselijke Seco-vertegenwoordiger of ga naar onze productpagina voor JETI-gereedschappen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details