Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

Bestel snel de juiste connector in de nieuwe connector-webshop van igus

igus breidt haar diensten uit met een webshop voor connectoren Wanneer kabels geconfectioneerd moeten worden, dan kan de passende connector vaak snel worden gevonden, maar niet in kleine hoeveelheden worden besteld bij de fabrikant. Hier biedt igus nu een extra service met haar nieuwe connectoren webshop: de klant kan de juiste connector voor zijn kabel […]

pm0319-1

22 mei 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

igus breidt haar diensten uit met een webshop voor connectoren

Wanneer kabels geconfectioneerd moeten worden, dan kan de passende connector vaak snel worden gevonden, maar niet in kleine hoeveelheden worden besteld bij de fabrikant. Hier biedt igus nu een extra service met haar nieuwe connectoren webshop: de klant kan de juiste connector voor zijn kabel bestellen tegen een redelijke prijs, uit een breed scala aan gerenommeerde leveranciers zoals Harting of Intercontec, uit voorraad en zonder minimale bestelhoeveelheid.

Of het nu gaat om motor-, servo- of datakabels gaat, – met het chainflex assortiment, biedt igus de gebruiker technisch beste en tegelijkertijd meest voordelige kabel voor dynamisch gebruik in kabelrupsen. Met de chainflex webshop kan de klant direct de juiste oplossing uit het kabelassortiment in de gewenste lengte bestellen. Wanneer hij de bestaande per meter verkochte kabel zelf wil confectioneren, dan kan hij vanaf nu de bijpassende connector bestellen in de nieuwe webshop van igus. In de connector webshop (https://www.igus.nl/connector-webshop) vindt de gebruiker een breed scala aan connectoren van verschillende fabrikanten zoals Intercontec, FCT, Yamaichi en Harting. De klant heeft de keuze uit kosteneffectieve plug-in signaalconnectoren, connector-sets en kabelwartels van Hummel, welke direct uit voorraad leverbaar zijn, zonder minimale bestelhoeveelheid. Hierdoor kan de engineer binnen enkele dagen de kabel voor zijn toepassing confectioneren en aansluiten.

Aansluitklare kabels voor bewegende toepassingen, met garantie
Wanneer de klant tijd en geld wil besparen, kan hij gebruik maken van de readycable service van igus. De specialist op het gebied van kabels in bewegende toepassingen ontwikkelt al meer dan 30 jaar kabels specifiek voor gebruik in kabelrupsen en biedt meer dan 4.200 aansluitklare drivekabels op basis van 24 merkstandaarden. Na het confectioneren ondergaat elke kabel 100% digitale en logische tests voordat deze wordt verstuurd. Omdat alle chainflex kabels zijn in het eigen testlab met een oppervlakte van ruim 2.750 m² zijn getest, is igus de enige fabrikant op de markt die 36-maanden garantie biedt op het complete kabelassortiment.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details