NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
BLM GROUP neemt nieuwe vestiging in de Benelux in gebruik

BLM GROUP neemt nieuwe vestiging in de Benelux in gebruik

Met de oprichting van BLM GROUP Benelux heeft BLM GROUP een eigen verkoop- en servicevestiging voor de Benelux in gebruik genomen. BLM GROUP, wereldwijd partner op gebied van buisbewerking, zal hiermee een sterk groeiende klantenbestand in deze regio nog beter van dienst kunnen zijn.

De nieuwe dochteronderneming zal vanaf 10 februari 2019 volledig operationeel zijn en zal het nieuwe aanspreekpunt voor verkoop- en serviceaangelegenheden in de Benelux worden voor zowel Lasertube en alle andere producten van de groep.

Adres per 10 februari 2019:
BLM GROUP Benelux
Doornhoek 3776, 5465 TA Veghel, Nederland
Telefoon: +31 (0) 413 745 040, email: mail@blmgroup.nl

Om klanten en prospects optimaal van dienst te kunnen zijn heeft BLM GROUP Benelux haar organisatie alsvolgt opgebouwd:

Service afdeling
Een serviceafdeling bemand door bekwame Nederlandse servicemedewerkers, staat klaar om servicevragen van haar klanten te beantwoorden, snel te reageren en om problemen zo snel mogelijk op te lossen om een zo hoog mogelijke productiviteit mogelijk te maken.

Verkoop afdeling
Een competent en gespecialiseerd verkoopteam dat de klanten op basis van hun specifieke wensen begeleidt bij de aankoop van zowel nieuwe producten als updates van bestaande productiesystemen.

BLM Group Academy
BLM GROUP Benelux werkt verder aan de opzet van een BLM GROUP Academy; een goed geoutilleerde trainingsfaciliteit waar klanten op het gebied van software en machinebesturing zullen worden getraind. Met de BLM GROUP Academy biedt BLM GROUP tevens de mogelijkheid tot verdere specialisatie in de softwaresuite BLMelements; software waarmee bedrijven hun productiviteit verder kunnen verbeteren.

Spare parts en administratie
Een efficiënt secretariaat behandelt alle klantenvragen en zorgt dat deze door de juiste afdeling worden beantwoord en zullen worden uitgevoerd.

Het team van BLM GROUP Benelux heeft met haar competentie en ervaring een sterke binding met de markt en kijkt uit naar een sterke band met haar huidige en toekomstige klanten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details