NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Bruisende 8e ABISS brengt 1248 Industriële beslissingsnemers samen: Ambities om de ‘digitale kloof’ te dichten groter dan ooit.

Bruisende 8e ABISS brengt 1248 Industriële beslissingsnemers samen: Ambities om de ‘digitale kloof’ te dichten groter dan ooit.

Op donderdag 5 oktober bracht het team van Industrialfairs opnieuw de beslissingsnemers uit de industrie samen om op ontdekkingstocht te gaan naar hun digital first & next steps. Er werd duchtig ingegaan op de uitnodiging aan de brede industrie om hun OT/IT teams af te vaardigen voor deze 8e editie van ABISS. De nokvolle expert classes & gemoedelijke sfeer op en rond de netwerkstanden bevestigen nogmaals de succesformule van het format.

90 technologiepartners en 18 expert speakers brachten zowaar, op 1 dag, 891 fysieke én nog eens 357 digitale bezoekers op de been. Uit alle takken van de industrie werden C- levels, afdelingshoofden en beslissingsnemers verwelkomd, op zoek zijn naar concrete oplossingen om hun processen digitaal, slim, geconnecteerd en tevens veilig te sturen.

De vernieuwde subtitle “The next intersection 4 innovative industrial interconnection” bleek alvast een correcte weerspiegeling van wat de ABISS bezoeker mocht ervaren. Een bruisende interconnectie van neutrale kennis, relevante aanbieders en afgevaardigden uit zowel de proces als discrete industrie.

Profielen bezoekers:

Zo’n 34,03 % van de bezoekers behoort tot de algemene directie of zijn eigenaar / bestuurder van hun bedrijf.

65,97 % van de bezoekers zijn beslissingsnemers uit een business unit waarvan:

➢ 14,19 % uit Innovatie / technologie / IT & Digital assets afdelingen
➢ 13,08 % uit Engineering / R&D /Design afdelingen
➢ 12,95 % uit Productie / Assemblage / Operations / Planning afdelingen
➢ 11,02 % uit Supply chain / Automation / Maintenance afdelingen
➢ 7,91 % uit Marketing / sales & aftersales / planning & HR afdelingen
➢ 6,82 % andere

Uit volgende sectoren (in volgorde van grootorde) :

➢ ICT/Software/Industriële netwerken ➢ Machine & Apparatenbouw
➢ Automatiseringsdiensten
➢ Voeding & agro-industrie
➢ Logistiek, verpakking & transport
➢ Energie/Water/Nutsvoorziening
➢ Metaal, composiet & kunstofbewerking
➢ Petrochemie/chemie
➢ Automotive
➢ Farma

Ook ABISS Digital – de digital twin van het fysieke event – was wederom een groot succes. 357 unieke digital bezoekers volgden minstens 1 van de expert classes of pitches. Een duidelijk teken dat de knowhow en het aanbod van onze experten en technologiepartners dusdanig gesmaakt werd, dat ook wie niet fysiek kon afzakken, de tijd nam om digitaal een bezoek te brengen. ABISS Digital blijft trouwens online voor wie niet live kon meevolgen. Alle sessies blijven on-demand beschikbaar en ook interactie met de technologiepartners blijft nog mogelijk.

Industrialfairs organiseert begin volgend jaar (31 Jan, 1 & 2 feb 2024) Indumation.be in Kortrijk Xpo. Dé grootste Belgische factory, process & infrastructure automation. Eind maart is het dan weer de beurt aan Design to Manufacturing (27 & 28 maart 2024), het netwerk & demo-event voor de volledige maakindustrie, die eveneens in Kortrijk zal plaatsvinden.

ABISS is er volgend jaar opnieuw, en dit op donderdag 3 oktober 2024. Meer gedetailleerde info omtrent ABISS en de andere 4 techno-industriële vakbeurzen/events kunt u aanvragen via [email protected] (www.industrialfairs.com)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details