NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
De eerste volledig digitale inverter voor een perfecte procesbeheersing

De eerste volledig digitale inverter voor een perfecte procesbeheersing

Digitale stroombronnen zijn de toekomst van het lassen, omdat ze garant staan voor het verbeteren van de procesbeheersing. Dat Weco voortdurend in de nieuwste technologie investeert, wordt bewezen met de lancering van de Power Pulse 505 Digital. Dit lastoestel is de eerste volledig digitale inverter. Het toestel levert uitstekende prestaties bij MIG/MAG-lasprocessen met een lasstroom tot 500A. U kan steeds bij Welda terecht voor een demonstratie.

Weco is een vooruitstrevend, stabiel en betrouwbaar bedrijf, waar de productie gebaseerd is op substantiële investeringen in onderzoek, projectie en continue optimalisering. Een dynamisch management, ondersteund door jaren ervaring en een grondige kennis van de uitdagingen op het arbeidsterrein, stelt Weco in staat om een toonaangevende speler te zijn in de lassector. Weco biedt oplossingen die de productiviteit verbeteren, de interventietijden optimaliseren, de bedrijfskosten minimaliseren en zorgen steeds voor uitstekende prestaties, onder alle bedrijfsomstandigheden. De introductie van hun nieuwste lastoestel, de Power Pulse 505d Digital is het beste bewijs van die filosofie. Bovendien werd de garantieperiode op alle toestellen die vanaf vandaag aangekocht worden, verlengd tot drie jaar.

digitaletechnologie_power-pulse-505d-kopieren

Het toestel levert uitstekende prestaties bij MIG/MAG-lasprocessen met een lasstroom tot 500A.

 

Eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface

De Power Pulse 505 Digital is de eerste volledig digitale inverter. De werkingscyclus van 400A bij 100% (40 °C) maakt het mogelijk om continu te werken, zelfs bij toepassingen die een hoge werkcyclus vereisen. Een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface zorgt voor snelle toegang tot alle parameters. In het geheugen kunnen honderd programma’s worden geladen en opgeslagen (JOB). U kan alle programma’s eenvoudig oproepen tijdens het lassen met een up/down toorts. Het is mogelijk om verschillende takenreeksen te maken voor gebruik bij specifieke toepassingen. Het toestel is verder uitgerust met een eenvoudig te selecteren MMA-modus. In deze modus kiest u zelf het elektrodetype (basisch, rutiel, CrNi, Alu). Hierdoor worden de lasbaarheid en de parameters geoptimaliseerd. Het grote, zeer heldere 5” touchscreen garandeert een duidelijk beeld en een eenvoudige bediening. Het touchscreen is perfect bedienbaar met lashandschoenen. Werkt u liever op de traditionele manier? Dan kan u gebruikmaken van de knoppen naast het scherm.

Demonstraties door Welda

Als exclusieve verdeler van Weco in België, biedt Welda een uitgebreid assortiment lastoestellen aan die geschikt zijn voor elk type werk of materiaal. Welda beschikt steeds over een ruime stock aan Weco lastoestellen in zijn showroom, wat het bedrijf in staat stelt om klanten onmiddellijk te bedienen. Wilt u graag een specifiek Weco lastoestel in actie zien? Contacteer Welda voor een gratis demonstratie in het democenter.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.