NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
De meest voordelige lastafels van de Benelux
Met een lastafel in het atelier wordt het zoveel aangenamer werken voor de lasser. Hij kan vlotter en efficiënter aan de slag, omdat ze een vlakke ondergrond bieden, maatvastheid en eenvoudige opspanmogelijkheden.

De meest voordelige lastafels van de Benelux

Lastafels zijn eigenlijk onmisbaar voor de lasser, omdat ze zijn job zoveel makkelijker maken. Dat ze niet standaard in elk lasatelier aanwezig zijn, heeft alles te maken met de kostprijs. Daarin brengt de Lastafelshop verandering. Door te standaardiseren koppelt het bedrijf een hoge kwaliteit aan een goede betaalbaarheid en een scherpe levertijd. En dat geldt niet alleen voor de lastafels zelf. Het gamma breidt nog altijd uit met interessante accessoires om de efficiëntie van het lassen verder op te drijven. 

Ook de gereedschapskar blijkt bijzonder handig, zodat de lasser alles wat hij nodig heeft dicht bij de hand kan houden.

De voordeligste lastafels van de Benelux. Dat is de slogan waarmee Ruud de Boer zijn lastafels in de markt zet. Geen holle woorden. Toen hij zijn eerste lastafels produceerde, was dat uit een duidelijke nood. 

“Ofwel moet een lasser kiezen voor degelijke merken, maar betaalt hij zich blauw aan toeters en bellen waaraan hij misschien geen behoefte heeft. Ofwel moet hij voor inferieure kwaliteit gaan, waardoor het werk ook weer niet opschiet”, aldus de Boer. 

Lastafelshop geeft lassers voortaan ook een derde optie: lastafels in kwalitatief hoogwaardig materiaal (staal S355) en met een robuuste constructie. “Kwaliteit staat bij ons voorop. Lassen is een harde stiel, zonder kwaliteitsgaranties kom je er niet. Deze lastafels lenen zich uitstekend voor het gros van de lastoepassingen, maar zijn nog altijd bijzonder betaalbaar, omdat we de toeters en bellen achterwege laten. Belangrijk, want met een lastafel in het atelier wordt het zoveel aangenamer werken voor de lasser. Hij kan vlotter en efficiënter aan de slag, omdat ze een vlakke ondergrond bieden, maatvastheid en eenvoudige opspanmogelijkheden. Dat kan tot 30% in arbeidstijd schelen, waardoor de terugverdientijd van de lastafels van de Lastafelshop bijzonder interessant is.”

Een mooi voorbeeld van de uitbreiding van het gamma van Lastafelshop is het compacte workstation dat hetzelfde robuuste blad mee kreeg, maar zich makkelijk laat verplaatsen in het atelier.

Aanbod breidt verder uit

Dat gebruiksgemak voor de lasser trekt de Boer ook door in de manier waarop hij de lastafels aanbiedt. Met slechts een paar klikken (om het gewenste formaat en de benodigde klemmen aan te geven), zit de lastafel al in bestelling. Door de grote voorraad die de Lastafelshop erop nahoudt, zijn ze één week later al geleverd. “Zo simpel is het. Er is intussen keuze uit zes standaardmodellen (van 1 tot 4 meter lang). Maar als de klant dat wenst, kunnen we ook een lastafel op maat maken voor hem.” 

Het succes van zijn lastafels inspireerde de Boer om verder te gaan op de ingeslagen weg. “We blijven met ons team nieuwe modellen ontwikkelen die variëren in lengte en in bladdikte, in functie van wat klanten nodig hebben en van wat we zelf als lassers ondervinden.” 

Daarom werd het gamma ook uitgebreid met accessoires die het laswerk nog vlotter kunnen laten verlopen. “Alles volgens dezelfde principes die onze lastafels typeren: simpel en efficiënt. Een mooi voorbeeld daarvan is ons compacte workstation dat hetzelfde robuuste blad mee kreeg, maar zich makkelijk laat verplaatsen in het atelier. Ook de gereedschapskar blijkt bijzonder handig, zodat de lasser alles wat hij nodig heeft dicht bij de hand kan houden.”

Alle lastafels en accessoires worden door het team van de Lastafelshop zelf ontworpen, gemaakt, uitvoerig getest en gebruikt vooraleer ze aan de webshop toegevoegd worden.

Alles in eigen huis

Alle lastafels en accessoires worden door het team van de Lastafelshop zelf ontworpen, gemaakt, uitvoerig getest en gebruikt vooraleer ze aan de webshop toegevoegd worden. “Net omdat die kwaliteit zo belangrijk is, doen we alles graag zelf”, vertelt de Boer daarover. “De prijs-kwaliteitsverhouding van onze lastafels is top en daar voegen we dan nog enorme scherpe levertijden aan toe.” 

Het beste bewijs dat de Lastafelshop doet wat het belooft? De mooie referentielijst die het intussen heeft opgebouwd, ook in België. “Met onder meer zowel beginnende bedrijven als gevestigde kmo’s en zelfs universiteiten. Onze tafels kunnen overigens evengoed dienen om een robot schuurwerk op te laten verrichten of een robotarm op te monteren, net omwille van de vlakke, stabiele ondergrond en de ijkpunten die erop aanwezig zijn”, besluit de Boer.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.