NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
De meest voordelige lastafels van de Benelux
Lastafels zijn onmisbaar in moderne productie. Ze bieden een vlakke ondergrond, maken het gemakkelijk om te klemmen en helpen met de maatvastheid.

De meest voordelige lastafels van de Benelux

Lastafels brengen enorm veel voordelen voor de lasser, maar komen niet altijd op de werkvloer terecht omdat ze een serieuze investering vergen. De Lastafelshop probeert daar verandering in te brengen. Door te vertrekken vanuit standaard- maar kwalitatief hoogstaande modellen die volstaan voor het gros van de lastoepassingen, is het bedrijf erin geslaagd om een betaalbaar alternatief op de markt te zetten. Via de webwinkel zijn ze bovendien bijzonder eenvoudig te bestellen en meestal binnen een week al geleverd.

Toen Ruud de Boer op zoek ging naar een lastafel voor zijn eigen constructiewerken, kwam hij met lege handen terug. “Ofwel kies je voor degelijke merken, maar betaal je je blauw omdat ze uitgerust zijn met toeters en bellen waar je eigenlijk geen boodschap aan hebt. Ofwel moet je voor inferieure kwaliteit gaan.” Met zijn eigen laservaring besloot de Boer dan maar om er zelf één te maken. Een lastafel in staal S355 met een robuuste constructie die het gros van de lastoepassingen aan kan. Een ontwikkeling die ook zijn collega’s niet was ontgaan. Er kwam steeds meer vraag naar de lastafel van de Boer. “Lastafels zijn nu eenmaal onmisbaar in moderne productie. Ze bieden een vlakke ondergrond, maken het gemakkelijk om te klemmen en helpen met de maatvastheid. Kortom, ze maken het werk van een lasser een stuk vlotter en efficiënter. Dat kan eenvoudig tot 30% in arbeidstijd schelen en dat maakt de terugverdientijd van de lastafels van de Lastafelshop bijzonder interessant.”

“We zien onze kwaliteit net als onze sterkste troef en produceren alles daarom zelf.”

Simpel en efficiënt

Dat gebruiksgemak trekt Lastafelshop.com door in de manier waarop hij zijn lastafels aanbiedt. In de webwinkel van de Lastafelshop kunnen gebruikers kiezen welk formaat van lastafel ze willen en welke klemmen ze nodig hebben. “Zo simpel is het. Er is keuze uit vijf verschillende standaard formaten, maar maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden met een lengte van 1 tot 4 meter. Voor de accessoires hebben we het onze klanten eenvoudig gemaakt door ook diverse startpakketten van klemmen aan te bieden. We streven ernaar om alles maximaal binnen 1 week na de bestelling af te leveren bij de klant. Dat lukt ons door de grote voorraad die we ter beschikking hebben staan. We zitten ook zeker niet stil en blijven nieuwe modellen ontwikkelen die variëren in lengte en in bladdikte, in functie van wat klanten nodig hebben en van wat we zelf als lasbedrijf ervaren. zo is er onlangs een Mobiele workstation toegevoegd aan het assortiment. Maar wat de toekomst ook brengt, we willen het altijd simpel en efficiënt houden”, geeft Lastafelshop.com aan.

Voor de accessoires heeft Lastafelshop het zijn klanten eenvoudig gemaakt door ook diverse startpakketten van klemmen aan te bieden.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit is voor Lastafelshop.com een belang­rijke factor in wat hij doet. “Door het prijs­verschil met klassieke merken twijfelen klanten soms aan de kwaliteit die de Lastafelshop brengt. Maar dat is nergens voor nodig. We zien onze kwaliteit net als onze sterkste troef en produceren alles daarom zelf. Je moet klanten waar voor hun geld geven. Lassen is een harde stiel. Een lastafel moet dan ook tegen een stootje bestand zijn. Zonder de nodige kwaliteitsgaranties kom je er niet. Even behandelen met anti-spatspray volstaat bijvoorbeeld om te zorgen dat lasspatten zich niet kunnen hechten. De prijs-kwaliteits­verhouding die we bieden is top en dan voegen we daar nog een enorme snelheid van levering aan toe. Onze mooie referentie­lijst, ook in België met onder meer zowel beginnende bedrijven als gevestigde kmo’s en zelfs universiteiten bewijst dat. Meestal stopt het bij onze klanten trouwens niet bij één lastafel. Zodra één werkplek is ingericht volgt snel de andere. Onze tafels kunnen overigens evengoed dienen om een robot de meest uitlopende werkzaamheden op te laten verrichten of een robotarm op te monteren, net omwille van de vlakke, stabiele ondergrond en de ijkpunten die erop aanwezig zijn”, besluit de Boer van Lastafelshop.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.