Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

De voordelen van het gebruik van steigers bij bouwwerken en restauraties 

Een goed gebouwde bouw of restauratie is afhankelijk van details, zoals het snijden van verf in de buurt van roosters...

architecture-building-construction-1117452-kopieren

2 september 2019 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Een goed gebouwde bouw of restauratie is afhankelijk van details, zoals het snijden van verf in de buurt van roosters en ramen en het op de millimeter nauwkeurig aanbrengen van tegels.

Om deze en andere diensten die een bevlieging nodig hebben, perfect te kunnen garanderen, kan het gebruik van steigers de toegang van professionals tot moeilijk bereikbare hogere plaatsen vergemakkelijken.

Daarnaast kan het gebruik van steigers nuttig zijn als ondersteuning voor bouwmaterialen, zoals verf en massa’s, waardoor de ontwikkeling van diensten efficiënt verloopt.

Hoe kiest u de beste steiger voor uw werk?
Het kiezen van de juiste steiger in functie van het type werk of dienst en het type terrein is essentieel om ongelukken te voorkomen. Wij tonen u de belangrijkste soorten steigerkopen, hun kenmerken en specificaties. Ontdek welke ideaal is voor uw werk!

Buisvormig
Het meest voorkomende model bij renovaties en werkzaamheden in de civiele en industriële bouw. Het biedt een goede prestatie en totale veiligheid door modulatie. De panelen worden twee aan twee geassembleerd en vormen torens met bevestigingsmiddelen.

Het model kan worden geleverd met een vaste basis of wielen om de beweging te vergemakkelijken. De buismeubelsteiger biedt een eenvoudige en snelle montage met hulpstukken die veelzijdigheid in het gebruik mogelijk maken.

Industriële steigers
Industrieel model toegepast in de onderhoudsroutines van de industrie en de zware civiele bouw. Vervaardigd uit koolstofstaal, heeft het een dubbele vergrendeling in “X” die zorgt voor stabiliteit in de beweging van werknemers en materialen.

Zo wordt de industriële steiger aanbevolen voor zware werken, maar die moeten wendbaar zijn in de montage. Met het oog op veiligheid werden platforms met een antislipmetalen vloer en een geïntegreerde toegangsladder ontwikkeld.

Gevelsteigers
Ontworpen om horizontale circulatie van werknemers en materialen mogelijk te maken, is de gevelsteiger veelzijdig en laat door de grootte van het platform een grote bewegingsvrijheid toe. Wijd gebruikt in het schilderen en bekleden van gevels, het onderhoud van gebouwen, renovaties en andere diensten in verhoogde locaties.

Het platform wordt ondersteund op een vaste basis voor meer stabiliteit. Het wordt geleverd met een ladder en een dubbele reling, naast alle items voor montage en veiligheid.

Multidirectioneel
Wordt gebruikt in installaties met een hoge storingsindex, vanwege de klemmen en buizen die naar behoefte een aanpassingssysteem vormen. Het heeft de mogelijkheid om in elke geometrie te monteren, dankzij de veelzijdigheid van de aanpassingen.

De structuur die door middel van fittingen wordt geassembleerd en door middel van druk wordt bevestigd, en het fittingsysteem is gemaakt met wiggen en rozetten. De multidirectionele steiger biedt toegang tot een ladder en heeft een metalen platform. De structuur is vervaardigd met super bestendige gegalvaniseerde stalen buizen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details