Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Oppervlaktebehandeling

DESTACO introduceert een nieuw model 84A40-1/84A50-1 power clamp

destaco-84a40_50-power-clamp-family-with-arms-kopieren

21 april 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Nieuw model Power Clamps met tolerantiecompensatie.

Ondanks het zeer compacte dubbelarmige ontwerp, produceren deze pneumatisch aangedreven spanners een hoge kracht en hebben een tolerantiecompensatie voor het stevig bij elkaar houden van plaat werk tijdens diverse kritische assemblagetoepassingen, zoals b.v. bij het lassen.

De individueel instelbare openingshoeken van de spanarmen en de tolerantiecompensatie zorgen voor maximale flexibiliteit, waardoor de installatie-inspanningen en omsteltijden tot een minimum kunnen beperken, wat uiteindelijk leidt tot lagere kosten.

De standaard openingshoek van de spanner is 90 graden, maar de openingshoek van beide spanarmen is onafhankelijk van elkaar instelbaar. Deze veelzijdigheid maakt een plaats besparende installatie mogelijk en maakt de spanner zeer flexibel in het gebruik.

Er zijn drie verschillende sets van armen beschikbaar voor het kleinere model 84A40-1 en vier voor het grotere model 84A50-1. Net als bij de bekende DESTACO 82M-3E en TCC-2E pneumatische spanners serie hebben de nieuwe dubbelarmige spanners een tweedelige detectie (open of gesloten) en zijn ze verkrijgbaar in drie verschillende sensorenvarianten, zoals PNP en NPN.

Het gesloten ontwerp van de klemmen betekend ook dat ze zijn afgedicht tegen externe vervuiling en kunnen worden ingezet in zware bedrijfsomgevingen. Levensduur smering maakt deze spanners praktisch onderhoudsvrij.

Voor meer informatie bezoek onze website www.destco.com of neem contact op +31(0)297285332.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details