Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Toelevering

Duurzame kunststof boxen verhogen efficiëntie bij opslag en transport van grote én kleine stukken

Plastibac1_Carrouselbakken-Plastibac
Familiebedrijf Plastibac kiest resoluut voor duurzame kunststof ladingdragers, die één voor één 100% recycleerbaar zijn.

8 oktober 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Plastibac is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verdeling van duurzame, circulaire kunststof ladingdragers, die schok- en weersbestendig zijn en multifunctioneel ingezet kunnen worden. Naast een grote voorraad staat het Kuurnse familiebedrijf ook voor een persoonlijke klantenservice, deskundig advies en snelle levertijden.

Plastibac is uitgegroeid tot een one-stop-shop voor kunststof bakken, palletten en aanverwante verpakkingen voor professioneel gebruik. In de catalogus en op de webshop vinden klanten een ruim aanbod aan hoogwaardige producten, maar de firma onderscheidt zich ook door de kennis en ervaring van hun specialisten, die met de klanten meedenken om producten op maat voor hun toepassingen aan te reiken. “Al onze schok- en weersbestendige oplossingen bestaan uit kwalitatieve en duurzame kunststoffen, die een lange levensduur garanderen en 100% recycleerbaar zijn”, zegt marketing manager Robbie Naessens. “Bovendien omvat het gamma al tal van producten die zelf uit gerecycleerde kunststoffen gemaakt zijn, waardoor we inspelen op drang naar circulariteit in industrie, economie en maatschappij.”

Dankzij de boxen van Plastibac kunnen grote, maar ook kleine onderdelen perfect opgeslagen en getransporteerd worden.

Opgedeeld in zes groepen

De producten worden opgedeeld in zes groepen: Stockage, Logistics, Food, Waste, Facility en Packaging. De eerste groep omvat oplossingen voor de opslag van kleine en middelgrote onderdelen en componenten, bijvoorbeeld magazijn-, stelling- en pickingbakken, stofvrije bakjes met venster … terwijl we onder de producten voor logistiek en industrie vooral stapel- en plooibakken, palletten en palletboxen, bouwgerelateerde emmers en morteltroggen terugvinden. “Klanten uit de voedingssector kunnen bij ons ook terecht voor allerhande aangepaste bakken en we verdelen ook producten voor afvalinzameling en het sorteren van afval: afvalbakken en -containers, retentiebakken en opvangpalletten en ook hygiënische afvalbakken voor indoor toepassingen”, vult Naessens aan. “Onder de producten voor facilitaire inrichting valt alles van dispensers voor handzepen en gels tot rekken in kunststof en zitbanken voor kleedkamers. Tot slot bieden we kunststof emmers, jerrycans en vaten, maar ook IBC containers tot 1.000 l voor de verpakking van vloeistoffen en vaste stoffen aan.” 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details