NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Duurzame kunststof ladingdragers, zelfs met een persoonlijk kantje

Duurzame kunststof ladingdragers, zelfs met een persoonlijk kantje

In de metaalverwerkende industrie worden net als in de meeste andere sectoren heel wat onderdelen en gereedschappen gebruikt, die efficiënt gestockeerd en getransporteerd moeten worden. Plastibac biedt een ruim assortiment duurzame kunststof ladingdragers voor professioneel gebruik in de meest uiteenlopende toepassingen. Een persoonlijke klantenservice, deskundig advies en snelle levertijden staan centraal bij dit familiebedrijf met een jarenlange traditie. Bovendien zijn alle producten 100% recycleerbaar en kunnen er veel, indien gewenst, gepersonaliseerd worden.

Plastibac is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verdeling van kunststof ladingdragers voor stockage en logistiek, warehousing, afvalbeheer en andere industriële toepassingen: magazijnbakken, opslagbakken, palletten en palletboxen, bouwemmers en -kuipen, retentiebakken en –palletten, diverse sorteer- en afvalcontainers, jerrycans en vloeistofvaten van klein tot groot (onder andere IBC) … “Onze oplossingen bestaan niet uit wegwerpplastic, maar één voor één uit kwalitatieve en duurzame kunststoffen, die een lange levensduur garanderen en 100% recycleerbaar zijn”, zegt marketingmanager Robbie Naessens. “Bovendien omvat ons gamma al tal van lading­dragers die zelf uit gerecycleerde kunststoffen bestaan en we zetten onze klanten continu aan om de producten correct te gebruiken en te recycleren.”

Plastibac adviseert bedrijven in hun keuze voor de juiste recyclebare kunststof ladingdragers voor gebruik in
stockage en logistiek, warehousing, afvalbeheer en andere industriële toepassingen.

 

A personal touch

De naam Plastibac staat synoniem voor snelle en betrouwbare levertijden, deskundig advies én een persoonlijke klantenservice. “We zijn een one-stop-shop voor heel wat klanten die op zoek zijn naar kunststof bakken en andere benodigdheden. Op onze webshop vinden ze een uitgebreid gamma, maar ze kunnen vooral ook een beroep op onze ervaren medewerkers om hen te adviseren of te ondersteunen met de ontwikkeling van nieuwe, al dan niet klantspecifieke, producten”, stelt Naessens. “Indien gewenst, kunnen bakken én zelfs palletten gepersonaliseerd worden. Ladingdragers krijgen immers een extra cachet als ze perfect en onuitwisbaar bedrukt zijn met een bedrijfsnaam of -logo, een volgnummer of commerciële boodschap. Bij kleine series kunnen we met een stempel en hotstamp folie letters of cijfers in de materie drukken, terwijl bij grotere reeksen zelfs logo’s en teksten via hotstamp met cliché, reliëfdruk of zeefdruk op effen oppervlakken geplaatst worden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details