Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

Eenvoudig en efficiënt voorraadbeheer met onze artikeluitgiftesystemen

5 september 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Hoffmann Group is Europa’s nummer 1 leverancier van kwaliteitsgereedschappen, verspaning, spantechniek, meettechniek, slijp- en snijtechniek, persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfsinrichting. In deze laatste categorie vallen de uitgiftesystemen, waar medewerkers met een pasje, badge of code snelle toegang krijgen tot industriële gebruiks- en verbruiksartikelen.

De GARANT Tool24 artikel- en gereedschapsuitgiftesystemen zijn een complete oplossing voor inkoop, opslag en uitgifte van uw artikelen, gereedschap en onderdelen. De systemen zijn speciaal ontwikkeld voor de metaal- en metaalverwerkende industrie, maar vinden hun weg ook in de automobiel-, machine- en scheepsbouw en in de ruimtevaart- en medische industrie.
Met de GARANT Tool24 artikeluitgiftesystemen optimaliseert u uw inkoopproces en de levering van gereedschap en vebruiksartikelen op een duurzame manier. U kunt uw inkoopstrategie hiermee holistisch in een enkele database implementeren. Dit kan de inkoopkosten en magazijnvoorraden drastisch verlagen. Tegelijkertijd neemt de leveringszekerheid van uw C-artikelen toe.

Het assortiment is nu ook uitgebreid met het nieuwe HOLEX 24seven artikeluitgiftesysteem. Dit systeem combineert slimme functionaliteit met eenvoudige bediening. HOLEX 24seven is bij uitstek geschikt voor persoonlijke beschermingsmiddelen en klein gereedschap in de verspanings-, klem-, slijp- en snijtechniek.

Benieuwd naar onze artikeluitgiftesystemen? Maak een afspraak en kom langs in ons Experience Center in Borne! 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details