Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

Efficiënt werken met aangepaste weldments voor SolidWorks

visual-1200×628

11 januari 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Werkt u al met weldments in SolidWorks? Met weldments bouwt u snel complexe constructies door een weldment uit de bibliotheek te selecteren en aan uw tekening toe te voegen. Sindskort is er een nieuwe weldmentsbibliotheek verkrijgbaar. 247TailorSteel heeft in samenwerking met Design Solutions een weldmentslibrary voor buislasersnijden ontwikkeld. Een erg handige online bibliotheek die het tekenaars een stuk makkelijker maakt om een foutloos ontwerp aan te leveren. Door middel van de 247TailorSteel Tubes Library voor SolidWorks heeft u altijd de juiste buizen en bijbehorende specificaties uit het assortiment van 247TailorSteel bij de hand.

Technisch tekenen in SolidWorks

SolidWorks is een van de bekendste programma’s voor het tekenen van (mechanische) 3D-tekeningen. Door middel van de uitgebreide 3D modelleer functies waarover SolidWorks beschikt, ontwikkelt u binnen de kortste keren een productconcept.

De recent ontwikkelde Tubes weldmentlibrary maakt dit alles nog een stuk gemakkelijker. De online bibliotheek kan eenvoudig geïmporteerd worden in weldments van SolidWorks, waardoor direct de juiste materialen toegekend kunnen worden aan uw ontwerp. Tevens bevat de tubes library de juiste materiaaleigenschappen om ook sterkteberekeningen van een constructie te doen. Door te werken met deze custom weldments verkleint u de kans op tekenfouten en problemen bij de realisatie van uw ontwerp.

De voordelen van de 247TailorSteel Tubes Library op een rij

 • Altijd het complete buisassortiment van de marktleider in Nederland bij de hand
 • Direct de juiste radii in uw tekening
 • Verkleint de kans op tekenfouten
 • Sneller en efficiënter werken
 • Eenvoudig te installeren in uw SolidWorks Weldments

Download de gratis 247TailorSteel Tubes Library

Het downloaden van de library is ontzettend eenvoudig en bovendien geheel gratis. Wanneer de download voltooid is, volgt het installatieproces. Hoe de installatie in zijn werk gaat, staat uitgebreid beschreven op de website van 247TailorSteel.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details