NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
EMCO kiest voor RoboJob

EMCO kiest voor RoboJob

Bij RoboJob blijft men niet bij de pakken zitten tijdens deze erg vreemde tijden.  De internationale marktleider in CNC-Automatisering gebruikt deze periode onder andere om de banden met haar partners aan te halen.  Zo blijkt dat ook EMCO voor RoboJob kiest.

Het zijn erg vreemde tijden voor de maakindustrie, ook bij RoboJob.  Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg blijft echter niet bij de pakken zitten.  Het staat haar klanten bij waar het kan en ook partners worden niet aan hun lot overgelaten.  Dat blijkt uit een nieuwe samenwerking met EMCO.

EMCO is een Oostenrijkse producent van CNC-gestuurde draai- en freesmachines.  Het bedrijf is al actief sinds 1947 en heeft productievestigingen in Oostenrijk, Duitsland en Italië.  Op de EMO-beurs in september 2019 toonde EMCO al een Turn-Assist 200i van RoboJob aan een EMCO HP45.

“Nu gaan we nog een stap verder,” vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere.  Concreet zal EMCO een aantal pakketten samenstellen waarbij de CNC-machines van EMCO worden aangeboden met de meest geschikte automatisering van RoboJob.  De klanten van EMCO kunnen dat pakket dan uit één hand aankopen, bij EMCO, uiteraard aan een erg aantrekkelijke prijs.  We zullen de installateurs van EMCO ook een grondige opleiding geven, zodat zij ook onze robots kunnen installeren en onderhouden.  Daarnaast hebben RoboJob en EMCO veel tijd geïnvesteerd in het afstemmen en stroomlijnen van de interface tussen de CNC-machine en de RoboJob.  Dit verhaal is volledig gestandardiseerd, wat leidt tot installatietijden van slechts 2 tot 3 dagen.”

Het is de bedoeling dat er de komende maanden verschillende events worden georganiseerd waarbij de pakketten ook fysiek gedemonstreerd zullen worden.  EMCO zal haar klanten uitnodigen op verschillende Demodagen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details