NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Geconnecteerde meetinstrumenten vermijden fouten en verhogen efficiëntie

Geconnecteerde meetinstrumenten vermijden fouten en verhogen efficiëntie

Meten is weten. Een cliché waaraan ook de metaalindustrie niet ontsnapt. Klanten leggen steeds meer eisen op om de maatvoering van producten te attesteren en te documenteren. Ook in deze discipline staat Hoffmann Group zijn klanten bij met raad en daad. Met de Hoffmann Group Connected Tools kunnen gebruikers hun metingen met één druk op de knop draadloos doorsturen naar een computer, tablet of smartphone. Weg met fouten.

De Hoffmann Group Connected Tools zijn verbonden via Bluetooth die er voor zorgt dat deze meetinstrumenten eenvoudig verbinding kunnen maken met computer, tablet of smartphone. Met een simpele druk op de knop worden de verkregen meetresultaten meteen doorgezonden naar waar ze nodig zijn, zonder risico op fouten.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de gegevens te verzenden. Dat kan ofwel in HID-modus, ofwel rechtstreeks naar de Hoffman Group CT app. HID staat voor human interface device. Het meetmiddel wordt dan herkend door het toestel in kwestie en doet dienst als toetsenbord. Hiermee kunnen de meetgegevens naar e-mail, Word, Excel of naar andere programma’s doorgestuurd worden. Momenteel bestaat het gamma Hoffmann Group Connected Tools uit een schuifmaat, een diepteschuifmaat en momentsleutels (zowel Garant als Holex).

Job van Dijk, meetspecialist bij Hoffmann Group: “Klanten zijn hier overigens altijd welkom in de showroom, waar de bezoekers vanzelfsprekend ook kennis kunnen maken met meettechniek. Je kan dus meteen wegwijs worden in wat je nodig hebt om de maatvoering van je stukken perfect in kaart te brengen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details