HALTER
00:38
25-09-2017

HALTER CNC bij Top 10 van meest innovatieve bedrijven

HALTER CNC Automation behoort met een zevende plaats bij de top 10 van meest innovatieve bedrijven van Nederland. Volgens de jury is Halter “erin geslaagd om een volledig standaard systeem te ontwikkelen, dat op elk merk CNC machine toepasbaar is en waarbij robotkennis niet vereist is”. Hierdoor is het systeem laagdrempelig en kunnen kleine metaalbewerkingsbedrijven internationaal concurrerend produceren.

“We zijn erg trots op dit resultaat. Het is een fantastisch waardering voor hetgeen wij in korte tijd hebben weten te realiseren. En het geeft ons nog meer stimulans om door te gaan op de ingeslagen weg en nog meer CNC bedrijven te helpen om meer winst te maken” aldus Wouter van Halteren, CEO van Halter CNC Automation.

De MKB Innovatie top 100 is de grootste en belangrijkste prijs voor innovatieve bedrijven. De nominaties werden o.a. beoordeeld op impact op de branche en de samenleving, originaliteit en de verkrijgbaarheid. Innovatie is een duidelijke driver voor de groei van Nederland. Het laat zich terugbetalen in betere bedrijfsprestaties maar ook in werkgelegenheid, winst en zelfs internationale handel.

HALTER

Meer informatie is te vinden op: https://www.mkbinnovatietop100.nl
De lijst met innovatieve bedrijven: https://www.mkbinnovatietop100.nl/site/top-100-2017

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Metaalvak België partners

EurostorageRolbrug Deman