NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Het kruim van de productietechnologie, automatisering en robotisering zet zich schrap voor MACHINEERING 2023

Het kruim van de productietechnologie, automatisering en robotisering zet zich schrap voor MACHINEERING 2023

Of u nu machinebouwer, industrieel toeleverancier of actief bent in metaal- en kunststoffenbewerking… U zal nu wellicht al doorhebben dat u – in de nabije toekomst – of wel tot de ‘Game Makers’ of ‘Game Overs’ behoort. Wat jarenlang als 4e industriële revolutie voorspeld werd, is nu “feit”. Combineer de geopolitieke omstandigheden met ontwrichte toeleveringsketens, volatiele materiaalprijzen, operatoren tekorten en strengere en duurzame productcriteria… en je hebt als het ware “een perfecte storm”.

In het oog van de storm ontdek je altijd wie heeft zitten slapen en wie bij mooi weer al zijn dak heeft vernieuwd. Deze stelling gaat minstens ook op voor de Belgische maakindustrie. Het is dan ook niet toevallig dat ruim 120 technologie- en dienstenleveranciers hun beste beentje voorzetten van 29 tot 31 maart, voor MACHINEERING 2023. Deze 3e editie van Machineering te Brussels Expo, wordt als het ware ‘the place to be for the next production Technology‘.

12.000 m² aan productietechnologie in demo!

Of u nu zelf OEM, machinebouwer of industrieel toeleverancier bent, U vindt er straks alles om competitief, duurzaam en winstgevend de producten van morgen te maken. Leveranciers van gereedschappen, werktuigmachines, software , robotica, componenten, materialen en productie, expertise worden vakkundig onderverdeeld in 10 technologieroutes.

Combineer dit met meer dan 15 gratis Expert Classes over slim engineeren, onderhoud, produceren, robotiseren en automatiseren en u hebt het perfecte recept om directie en afdelingshoofden te overtuigen om MACHINEERING te bezoeken.

MACHINEERING 2023 wordt hét ontmoetings- en kennisplatform waar u machines en hun periferie in live demo ontdekt, stukken zelf kunt vastnemen en waardevolle ‘next level’ inzichten van experten en collega’s op zak steekt. Benieuwd welke technologiepartners er allemaal van de partij zijn? Bekijk hier het beursplan en de exposantenlijst.

Bent u klaar om morgen zorgeloos en ‘stormbestendig’ producten te ontwikkelen en te produceren? Registreer uzelf en uw team dan meteen gratis. De bezoekersbadge biedt iedere dag toegang tot de beurs, inclusief de nocturne (laatavondbezoek tot 22u op donderdag), de expert classes en de Machineering Digital app.

Praktische info

Data & openingsuren:
Woensdag 29 maart 2023: van 10u00 tot 18u00
Donderdag 30 maart 2023: van 10u00 tot 22u00 (nocturne)
Vrijdag 31 maart 2023: van 10u00 tot 16u00

Locatie & toegang: Brussels Expo (hal 8 + patio) – Romeinsesteenweg – Parking C, Brussel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.