NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Hoffmann Group presenteert nieuwe catalogus 2021/2022
De nieuwe catalogus 2021/2022 van de Hoffmann Group is geldig vanaf 1 augustus 2021.

Hoffmann Group presenteert nieuwe catalogus 2021/2022

De Hoffmann Group kondigt met de publicatie van haar catalogus 2021/2022 aan dat deze vanaf heden elke 2 jaar opnieuw zal verschijnen.

De verlengde gebruiksduur van de catalogi, door veel gebruikers de „oranje Bijbel” genoemd, zal het papierverbruik met ongeveer 1000 ton per jaar verminderen en  bovendien CO2-emissies voorkomen die voor transport nodig zijn. De nieuwe catalogus 2021/2022 biedt met meer dan 86.000 artikelen een uitgebreid assortiment kwaliteitsgereedschappen, bedrijfsinrichtingen en persoonlijke beschermingsmiddelen en is geldig vanaf 1 augustus 2021. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in de eShop: www.hoffmann-group.com. In totaal zijn ongeveer 110.000 artikelen uit voorraad leverbaar.

Hoffmann Group Connected Tools (HCT) verbindt Bluetooth-compatible GARANT HCT-gereedschappen met een smartphone-app.

Henry Blom, algemeen directeur bij de Hoffmann Group in Nederland/België, laat weten: “we hebben onze klanten gevraagd of ze zich een langere gebruiksduur van de catalogus kunnen voorstellen, zodat we onze ecologische voetafdruk kunnen verbeteren. Het voorstel  werd door een duidelijke meerderheid gesteund. We zijn erg blij dat onze klanten ons duurzaamheidsinitiatief ondersteunen. De vrijgekomen middelen zullen worden  ingezet om onze digitale kanalen te ontwikkelen om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden.”  De catalogus 2021/2022 van de Hoffmann Group bevat artikelen van 500 merken van toonaangevende leveranciers en artikelen van de eigen merken GARANT en HOLEX. De meeste nieuwe producten (39%) komen uit de sector „verspaning en spantechniek”. De productfamilie „GARANT Master”, waarin gereedschappen voor hoogwaardig verspanen zijn samengevoegd, is bijvoorbeeld uitgebreid met de eerste VHM-boor voor micro-precisieverspaning. 

De nieuwe GARANT Master Steel MICRO is  ontwikkeld voor de hoogste precisie en stabiliteit bij de best mogelijke prestaties en valt op door een centrale , krachtige koeling. 

Ook het assortiment „hand- en meetgereedschappen” is opnieuw uitgebreid:
een bijzonder highlight zijn de Bluetooth-compatibele gereedschappen uit de productfamilie Hoffmann Group Connected Tools (HCT) , die draadloos meetgegevens naar  een PC of de HCT-smartphone-app verzenden. Tot de groeiende HCT-familie behoren de digitale GARANT-schuifmaat HCT, diepteschuifmaat HCT en de elektronische GARANT moment-/draaihoeksleutel HCT. Verschillende fabrikanten hebben reeds belangstelling getoond voor de integratie van hun producten in de HCT-app. 

Ook het aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen is aanzienlijk gegroeid. Van alle nieuwe producten zijn ongeveer een derde in de PBM catalogus te vinden. Bij de bedrijfsinrichting zijn ongeveer 500 nieuwe posities in de catalogus opgenomen en ook hier zijn er aantrekkelijke nieuwkomers.

Of het nu gaat om verspanen, frezen, boren, draaien, spannen, meten, slijpen, handgereedschap, bedrijfsinrichtingen of veiligheid op het werk – in de catalogi van de Hoffmann Group, verkrijgbaar in 18 talen, is alles te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details