Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

Hoffmann Group presenteert nieuwe catalogus 2021/2022

Hoffmann Group vermindert het papierverbruik met 1000 ton per jaar.

Nieuwe-catalogus-52_orangje
De nieuwe catalogus 2021/2022 van de Hoffmann Group is geldig vanaf 1 augustus 2021.

13 augustus 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

De Hoffmann Group kondigt met de publicatie van haar catalogus 2021/2022 aan dat deze vanaf heden elke 2 jaar opnieuw zal verschijnen.

De verlengde gebruiksduur van de catalogi, door veel gebruikers de „oranje Bijbel” genoemd, zal het papierverbruik met ongeveer 1000 ton per jaar verminderen en  bovendien CO2-emissies voorkomen die voor transport nodig zijn. De nieuwe catalogus 2021/2022 biedt met meer dan 86.000 artikelen een uitgebreid assortiment kwaliteitsgereedschappen, bedrijfsinrichtingen en persoonlijke beschermingsmiddelen en is geldig vanaf 1 augustus 2021. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in de eShop: www.hoffmann-group.com. In totaal zijn ongeveer 110.000 artikelen uit voorraad leverbaar.

Hoffmann Group Connected Tools (HCT) verbindt Bluetooth-compatible GARANT HCT-gereedschappen met een smartphone-app.

Henry Blom, algemeen directeur bij de Hoffmann Group in Nederland/België, laat weten: “we hebben onze klanten gevraagd of ze zich een langere gebruiksduur van de catalogus kunnen voorstellen, zodat we onze ecologische voetafdruk kunnen verbeteren. Het voorstel  werd door een duidelijke meerderheid gesteund. We zijn erg blij dat onze klanten ons duurzaamheidsinitiatief ondersteunen. De vrijgekomen middelen zullen worden  ingezet om onze digitale kanalen te ontwikkelen om onze klanten een nog betere service te kunnen bieden.”  De catalogus 2021/2022 van de Hoffmann Group bevat artikelen van 500 merken van toonaangevende leveranciers en artikelen van de eigen merken GARANT en HOLEX. De meeste nieuwe producten (39%) komen uit de sector „verspaning en spantechniek”. De productfamilie „GARANT Master”, waarin gereedschappen voor hoogwaardig verspanen zijn samengevoegd, is bijvoorbeeld uitgebreid met de eerste VHM-boor voor micro-precisieverspaning. 

De nieuwe GARANT Master Steel MICRO is  ontwikkeld voor de hoogste precisie en stabiliteit bij de best mogelijke prestaties en valt op door een centrale , krachtige koeling. 

Ook het assortiment „hand- en meetgereedschappen” is opnieuw uitgebreid:
een bijzonder highlight zijn de Bluetooth-compatibele gereedschappen uit de productfamilie Hoffmann Group Connected Tools (HCT) , die draadloos meetgegevens naar  een PC of de HCT-smartphone-app verzenden. Tot de groeiende HCT-familie behoren de digitale GARANT-schuifmaat HCT, diepteschuifmaat HCT en de elektronische GARANT moment-/draaihoeksleutel HCT. Verschillende fabrikanten hebben reeds belangstelling getoond voor de integratie van hun producten in de HCT-app. 

Ook het aanbod persoonlijke beschermingsmiddelen is aanzienlijk gegroeid. Van alle nieuwe producten zijn ongeveer een derde in de PBM catalogus te vinden. Bij de bedrijfsinrichting zijn ongeveer 500 nieuwe posities in de catalogus opgenomen en ook hier zijn er aantrekkelijke nieuwkomers.

Of het nu gaat om verspanen, frezen, boren, draaien, spannen, meten, slijpen, handgereedschap, bedrijfsinrichtingen of veiligheid op het werk – in de catalogi van de Hoffmann Group, verkrijgbaar in 18 talen, is alles te vinden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB-1

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details