NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
HUISSHOW PROMAS

HUISSHOW PROMAS

Bij Promas in Maasbree zal op 12 en 13 oktober 2022 een high-tech huisshow georganiseerd worden, waarbij vele machines getoond zullen worden van onder meer Hedelius, CMZ en Hartford.

Promas zal niet deelnemen aan de Technishow met als hoofdargument de zeer ongelukkig gekozen datum ervan. Als alternatief is, in samenwerking met de belangrijkste fabrikanten in het leveringsprogramma, gekozen voor een zeer hoogwaardige huisshow.

Deze huisshow zal in het teken van automatisering staan, getuige de deelname van gerespecteerde fabrikanten als BMO, Robojob en Hoffmann. Een BMO Platinum systeem zal gekoppeld aan een Hedelius Acura 50 5-assige machine worden getoond en het Robojob werkstukbeladingssysteem aan een CMZ TA20YS640 draaibank. Daarnaast zullen ook Hoffmann en Hedelius automatiseringsoplossingen tonen met respectievelijk het nieuwe Garant beladingssysteem aan een 3-assige Promill machine en het Marathon palletbeladingssysteem in één combinatie met een Acura 65 5-asser.

Naast genoemde exposanten zullen ook onder andere leveranciers van opspan- en snijgereedschappen, meetgereedschappen en van CAD-CAM systemen aanwezig zijn.

Een van de Hedelius machines zal met een Heidenhain besturing van de allernieuwste 7-serie te zien zijn.

De open dagen bij Promas vinden plaats op woensdag 12 en donderdag 13 oktober, telkens van 14.00 tot 21.00 uur.

Aanmelding kan via [email protected] of [email protected]

Tot ziens bij Promas in Maasbree!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.