NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Innovatieve oplossingen voor bewerking van metaal en aluminium
Zelfs de beste machines zijn niets zonder de gedegen ondersteuning van getrainde en ervaren monteurs. Wat dat betreft heeft Promatt een team om trots op te zijn.

Innovatieve oplossingen voor bewerking van metaal en aluminium

De zaagafdeling is het hart van verspanende bedrijven. Een juiste maatvoering is immers de eerste stap naar een perfect afgewerkt product. En dat is door de intrede van steeds meer automatisering op de werkvloer alleen maar belangrijker geworden. De Rolls Royce op vlak van zagen zijn de machines van Behringer en Eisele, in de Benelux verdeeld door Promatt. In vele edities van Metaalvak kon u lezen hoe enthousiast de werkvloer reageert op de komst van deze toppers en de service die Promatt daaraan toevoegt. 

We doen Promatt eigenlijk oneer aan door in de inleiding enkel Behringer en Eisele te vermelden. Hoewel het bedrijf met hoofdkwartier in Haaksbergen in 2003 specifiek begonnen is met deze zaagmachines, heeft het intussen zijn aanbod gevoelig uitgebreid met andere merken. De zaag- en ontbraamstraten van Spontan, bijvoorbeeld, de Upmoviom en Fehr magazijnsystemen, de foliewikkelmachines van Plasticband of de Bahco bandzagen en Stark cirkelzagen. De rode draad in het portfolio van Promatt is duidelijk: alles wat metaalbedrijven nodig hebben om snel en efficiënt metaal en aluminium te bewerken. 

In de showroom in Haaksbergen (die maar liefst 900 m² telt) kan iedereen terecht voor uitgebreide zaagdemonstraties.

Keuze voor topmerken

Voor wie niet vertrouwd zou zijn met alle namen in het lijstje: het zijn stuk voor stuk topmerken die in Europa geproduceerd worden. In de showroom in Haaksbergen (die maar liefst 900 m² telt) kan iedereen terecht voor uitgebreide zaagdemonstraties. Op die manier kan u zelf met eigen ogen (en met uw eigen stukken) zien dat dit geen holle woorden zijn. De machines doen wat ze beloven. Door ze aan het werk te zien kan u ontdekken welk type nu het beste bij uw activiteiten past. Maar ook het team van zeer ervaren adviseurs dat Promatt ter beschikking heeft, helpt u graag verder om de juiste keuze te maken. Of u kan in overleg terecht bij een van de vele bedrijven die u reeds zijn voor gegaan en die maar wat trots zijn om hun Promatt machines te tonen.

De Rolls Royce op vlak van zagen zijn de machines van Behringer en Eisele, in de Benelux verdeeld door Promatt.

Inzetten op topservice

Alles begint uiteraard met de juiste machine voor de juiste toepassing, maar dat is nog maar één kant van het serviceverhaal. Door resoluut te kiezen voor Europese A-merken in zijn gamma, zet Promatt al een grote stap naar een betrouwbare, continue productie. 

Maar u moet er uiteraard ook op kunnen vertrouwen dat, wanneer u onderhoud nodig heeft of een machine het dan toch begeeft, u snel weer uit de nood geholpen bent met een minimum aan stilstandtijd. Zelfs de beste machines zijn niets zonder de gedegen ondersteuning van getrainde en ervaren monteurs. Wat dat betreft heeft Promatt een team om trots op te zijn. Drie senior monteurs zijn voortdurend op de baan met volledig uitgeruste servicewagens om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Het centrale magazijn in Haaksbergen is bovendien goed  gevuld met een voorraad originele machineonderdelen, zodat uw herstelling geen vertraging hoeft op te lopen. 

De rode draad in het portfolio van Promatt is duidelijk: alles wat metaalbedrijven nodig hebben om snel en efficiënt metaal en aluminium te bewerken.

Succesformule

Het is deze succesformule van topmachinetechnologie en topservice die van Promatt een zeer gewaardeerde partner in de markt maakt. U mag ook in de komende edities weer rekenen op getuigenissen vanop de werkvloer die vertellen wat voor meerwaarde de Promatt machines gebracht hebben in de praktijk. En wie weet staat er binnenkort ook een bij u te pronken.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details