NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Inspiration through Innovation 2021, het virtuele evenement voor best practices in de productie

Inspiration through Innovation 2021, het virtuele evenement voor best practices in de productie

Op woensdag 21 en donderdag 22 april zal het jaarlijkse Inspiration through Innovation-evenement, georganiseerd door Seco Tools en industriële partners, zich voor het eerst richten op precisieproductie in de medische sector.

“Medische precisiesproductie komt veel voor in verschillende regio’s over de hele wereld. Daarom streven we naar een uitstekende klantervaring door het programma van vijf uur drie keer in twee dagen uit te voeren voor drie verschillende tijdzones: Europa, Amerika and Azië-Pacific”, aldus Lahoucine Akechtabou, Sales Manager and Global Medical Manufacturing Lead bij Seco Tools. “Om het nog toegankelijker te maken, is de inhoud beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Mandarijn.”

ITI toont de waarde van samenwerking bij het streven naar innovatie in de productie door samenwerkingsoplossingen te demonstreren voor uitdagingen op het gebied van componentproductie. “Samen met onze partners hebben we een programma met demonstraties en seminars opgezet om onze deelnemers te inspireren”, aldus David Magnall, Innovation Partnerships Manager bij Seco Tools UK. “Elk bedrijf kan in zijn eentje incrementele procesverbeteringen bieden, maar door samen te werken metgereedschapsmachinefabrikanten, CAD-CAM-programmeurs, simulatie-experts, koelmiddelleveranciers en metrologen, streeft Seco Tools ernaar de productie te verbeteren of de kosten voor onze klanten met 50% of meer te verlagen. ITI geeft hier geweldige voorbeelden van.”

Bij Medical ITI leren deelnemers aan de hand van een gezamenlijke aanpak veelvoorkomende problemen in de precisiereproductie met orthopedische componenten op te lossen zoals een tibiaschaal, een femurale knie, een botplaat, een heupkom, heupstelen en -raspen. 1/2 Deze demonstraties van machinale bewerking worden aangevuld met seminarpresentaties over de grote problemen waar medische fabrikanten mee te maken krijgen: additive manufacturing en aanverwante inspectietechnologieën, hoe het medische productiesegment kan bijdragen aan het overbruggen van de technische vaardigheidskloof, het overwinnen van onderbrekingen in productieprocessen en nog veel meer.

Inspiration through Innovation (ook wel ITI), wordt nu voor het achtste jaar georganiseerd en in het verleden lag de focus op algemene engineering of de productie in de luchtvaartindustrie. In oktober 2020 organiseerden Seco Tools en partners de allereerste virtuele ITI, volledig online, waardoor deze toegankelijk was voor deelnemers van over de hele wereld.

U kunt zich nu aanmelden voor Medical Inspiration through Innovation 2021. Ga naar de website van het evenement voor meer informatie en om u te registreren: event.secotools.com/MedicalITI2021

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.