NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Kärcher toont assortiment industriezuigers op Machineering

Kärcher toont assortiment industriezuigers op Machineering

Ondernemers in de industrie worden geconfronteerd met diverse reinigingstaken. Het soort machines, de aard en mate van vervuiling, … ze variëren in elke bedrijfstak. Logisch dat de reinigingsapparatuur op elke specifieke, complexe toepassing is afgestemd. Laat dat nu net zijn waar Kärcher sterk in is: efficiënte reinigingsoplossingen. Voor elk type vervuiling, in elke industriële branche.

Op stand A13 van Machineering 2019 toont Kärcher een ruime selectie uit haar assortiment industriële zuigers.

Krachtig, robuust, veilig en veelzijdig
De compacteIVC industriezuiger is een allrounder die in alle veiligheid kleine hoeveelheden vloeistoffen en grove stofdeeltjes opneemt, waaronder ook gevaarlijk en explosief stof. De nieuwe IVM middenklasse kan, door de combinatie van kracht en wendbaarheid, overal worden ingezet, ook op moeilijker te bereiken plaatsen. De grootste en krachtigste industriële zuiger is de IVS Super Class, de specialist die extra zuigkracht ontwikkelt voor het doeltreffend verwijderen van grote hoeveelheden vaste stoffen.

De robuuste IVR-Lis dé oplossing voor toepassing in de metaalbewerking, want hij neemt in één tijd en zonder enig residu achter te laten smeervloeistoffen en metaalspaanders op. De IVR- reeks vervolledigt het gamma, met een extra robuuste materiaaldikte van 1,25 mm voor een langere levensduur, ook bij schurend vuil.

De industriezuigers kunnen mobiel gebruikt worden of als stationaire oplossingen worden geïntegreerd , of men kan kiezen voor de compacte constructie van de IVR-B als bijzetzuiger. Alles volledig op maat van de specifieke vereisten van de werkplek en klaar voor multifunctioneel gebruik.

Industriezuigers


Altijd en overal klaar voor gebruik
Bij de ontwikkeling werd geen enkele toegeving gedaan op kwaliteit; enkel de beste materialen werden gebruikt. De veeleisende omstandigheden die industriële omgevingen typeren, hebben geen vat op de lange levensduur van de krachtige, extreem robuuste machines, zelfs niet wanneer ze worden ingezet in een volcontinu drieploegensysteem.  Bovendien werd extra aandacht besteed aan de veilige werking, een overtuigende troef in industriële zones met verhoogd risico.

Van fijn stof tot metaalspaanders, van composieten tot smeeroliën … Kärcher heeft de juiste oplossing om de werkplek schoon te houden. Ten slotte is dat een essentiële vereiste voor elke producent om consistent hoge kwaliteit te kunnen afleveren, ongeacht of die  – om maar enkele sectoren te noemen –  actief is in de metallurgie of houtbewerking, de voedings- en farmaceutische industrie,  de automotive of de chemische branche.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details