NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Klaar om expertise in verspaning te delen

Klaar om expertise in verspaning te delen

Van 16 tot 21 september staat een nieuwe editie van de EMO op het programma. Dormer Pramet zal er aanwezig zijn om zijn expertise op het gebied van allerlei verspanende bewerkingen in diverse industrieën te delen. Sinds de samenwerking tussen Dormer en Pramet is dit de derde opeenvolgende deelname. Het team zal te vinden zijn in hal 3, stand I41.

Elke Aurand, general manager van Dormer Pramet Duitsland: “Als Dormer Pramet vieren we misschien pas onze vijfde verjaardag, maar we brengen meer dan 150 jaar aan kennis en ervaring over volmateriaal- en wisselplaatgereedschappen samen. Ervaring die wordt ingezet om zowel eindklanten met toepassingsspecifieke vragen, als distributeurs op zoek naar het juiste gereedschap voor hun klant van dienst te zijn. Deze ondersteuning kan zeer waardevol zijn voor iedereen die op zoek is naar maximale productiviteit. De EMO biedt bezoekers dan ook een uitstekende kans om op een centrale locatie van al deze knowhow gebruik te maken.”

Bezoekers van de EMO krijgen onder meer het assortiment van Dormer Pramet voor zware draaibewerkingen te zien.

 

Focus op spoorwegindustrie, algemene machinebouw en zware verspaning

Verscheidene metaalbewerkingsgereedschappen worden per ISO-materiaalgroep tentoongesteld op de stand, waarbij de focus ligt op algemene machinebouw, de spoorwegindustrie en zware verspaning. Bezoekers krijgen onder meer verschillende producten te zien die in de spoorwegindustrie gebruikt worden, waaronder een grote 600 mm frees voor het dynamisch frezen van rails, alsook gereedschappen voor het bewerken van borgplaten, wissels en spoorwielen. Tevens worden gereedschappen gepresenteerd voor zware draaibewerkingen, frezen, draadsnijden en andere specifieke metallurgische toepassingen, zoals scarfing en diverse pijpeindbewerkingen. Daarnaast worden de Dormer Pramet Force boren, Sharkline materiaal, specifieke tappen en hoge voedingsfrezen gepresenteerd, als onderdeel van het omvangrijke programma voor de verspanende industrie.

Deze dynamische spoorrailfrees van Dormer Pramet, met een doorsnede van 600 mm, zal op de EMO tentoongesteld worden.

 

Gratis naar de EMO

Technische specialisten, zowel Duitstalige als Nederlandstalige, zijn aanwezig voor advies en ondersteuning bij alle verspanende uit-dagingen. Tijdens de EMO vindt ook een live Q&A op Twitter met een medewerker van Dormer Pramet plaats. Via Dormer Pramet zijn gratis tickets voor de EMO beschikbaar. Voor een toegangskaart kunt u een email sturen naar [email protected] met vermelding van naam, bedrijf en contact-gegevens.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.