NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Klaar voor het lastrefpunt bij uitstek?

Klaar voor het lastrefpunt bij uitstek?

Als u actief bent in de sector van apparaten en technologieën voor het lassen, verbinden en snijden van metalen en kunststoffen, dan noteert u 19 tot en met 21 november al maar best in uw agenda. Dan is het na vier jaar weer tijd voor het event Welding Week – Subcontracting, het ijzersterke trefpunt met de las-community uit België en Nederland. De 2019 editie kan alvast op veel belangstelling van de exposanten rekenen want 95% van alle beschikbare standen van Welding Week zijn reeds ingenomen.

Op 19, 20 en 21 november  2019 komen meer dan 5.000 las- en metaalprofessionals opnieuw samen in het vernieuwde Antwerp Expo. Naast de oplossingen en technologieën op het gebied van lassen en snijden van metalen en kunststoffen, is er ook veel aandacht voor automatisering en robotisering van lasprocessen. Nieuw voor 2019 is dat ook verspaningsoplossingen getoond zullen worden. Dit is op vraag van markt.

Klaar voor het lastrefpunt bij uitstek?

Masterclasses georganiseerd door het BIL & NIL

Het Belgische en Nederlands instituut voor lastechnieken (BIL & NIL) organiseren tijdens Welding Week  hun jaarlijks lassymposium. Het topsegment van lasingenieurs en leden van BIL/NIL komen tijdens drie halve dagen luisteren naar drie thema’s:

Inspectie en Monitoring

• Levensduurverlenging
• Niet-destructieve inspectie
• Fitness for service

Schadegevallen

• Reparatielassen
• Corrosie
• Praktijkgevallen

Automatisatie & nieuwe processen

• Robotlassen
• Lasmallen
• Additive manufacturing (3D Printing)
• Cobots

Wordt u de eerste Benelux kampioen virtueel lassen?

VDAB, BIL en Easyfairs gaan op zoek naar de eerste Benelux kampioen virtueel lassen. Kom tijdens Welding Week uw kunnen tonen en ga naar huis als kampioen! Natuurlijk kan u ook vrijblijvend een demo doen.

Meet & Match – Inkopers / Subcontractors

Ontmoet op één dag de juiste toeleveranciers tijdens een Meet & Match samen met de Vereniging van Inkoop en Logistiek (VIB). Schrijf u in en plan meteen uw afspraken in met de juiste leveranciers.

Metal Café – nocturne op 20 november

Op donderdag 20 november is Welding Week geopend tot 20 u. Tijdens de nocturne nodigen we u uit op een glas en een hapje tijdens een knetterend concert van een live band in het Metal Café op de beurs!

Noteer 19 – 20 en 21 november 2019 alvast in uw agenda voor het sterkste las, snij en verbindingsevent van de Benelux!   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details