NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
Let’s twist again op Bedrijvencontactdagen

Let’s twist again op Bedrijvencontactdagen

Uitstel is geen afstel. Eind vorig jaar gooide corona nog roet in het eten, maar op 27 en 28 april kunnen West-Vlaamse en Oost-Vlaamse bedrijven weer volop netwerken op de Bedrijvencontactdagen in Kortrijk Expo. Een niet te passeren stand wordt die van Amalo. Onder het motto ‘Lets’s twist (again)’ toont het bedrijf uit Ingelmunster op stand 1160 hoe het met zijn seriedraaiwerk het verschil maakt.

Let’s twist (again), zelfs de minst beslagen danser kan zijn benen amper in bedwang houden op deze klassieker van Chubby Checker. Maar op de stand van Amalo op de Bedrijvencontactdagen hoeft u niet eens uw beste dansmoves boven te halen. Hun motto ‘Lets’s twist (again)’ is vooral een vrolijke knipoog naar hun eigen klassieker: seriedraaiwerk. Het bedrijf uit Ingelmunster levert draaiwerk van de bovenste plank in metaal en kunststoffen en ziet door die geleverde kwaliteit heer veel klanten terugkeren. Amalo nodigt bestaande klanten dan ook graag uit naar de Bedrijvencontactdagen om het contact weer aan te scherpen en te kijken hoe er in de toekomst verder samengewerkt kan worden. Let’s twist again dus.

Samen groeien

Voor Amalo wordt het de tweede deelname aan de Bedrijvencontactdagen. “De vorige editie smaakte echt naar meer. Het is het uitgelezen moment om heel veel klanten (in spe), leveranciers en partners te ontmoeten in een heel ongedwongen sfeer. Iets waar je in de drukte van alledag niet altijd de tijd voor vindt.” Die drukte mag letterlijk genomen worden, want Amalo groeide in 2021 met bijna 80%. Met een nieuwe machine en medewerker, wil het nu de volgende stappen in zijn verhaal zetten. “We willen in eerste instantie samen met onze bestaande klanten onze groei van de voorbije jaren verder zetten. Op de Bedrijvencontactdagen kunnen we echt luisteren naar wat zij nodig hebben. Tegelijkertijd biedt dit netwerkevent een kans om nieuwe contacten te leggen. Reden genoeg dus om erbij te zijn in eind april”, aldus zaakvoerders Chris Martin en Ann Lombaert.

Bezoek ons op stand 1160

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details