NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
LVD lanceert MOVit-lijn automatiseringssystemen voor lasers

LVD lanceert MOVit-lijn automatiseringssystemen voor lasers

LVD lanceert MOVit, een uitgebreid gamma van automatiseringssystemen, met onder meer de nieuwe TAS (Tower Automation System) en WAS (Warehouse Automation System) voor LVD Phoenix- en Electra-lasersnijmachines. MOVit-systemen omvatten verder ook de Compact Tower (CT-L), Flexible Automation (FA-L) en Load-Assist (LA) van LVD.

Nieuwe tower-en warehouse-systemen

MOVit TAS is een opslagsysteem met enkelvoudige of dubbele toren, dat in maximaal twee lasersnijmachines kan worden geïntegreerd. Dit torensysteem biedt 16 verschillende configuratiemogelijkheden voor 3015-, 4020- en 6020-lasermachineformaten.

MOVit WAS biedt een aangepast aantal torens, met een minimum van drie, in enkele of dubbele rijconfiguraties. Elke pallet heeft een draagvermogen van 3 of 5 ton en een stapelhoogte van 90 mm. Meerdere lasersnijmachines kunnen op het systeem worden aangesloten met behulp van geïntegreerde laad- en ontlaadapparatuur. Er kunnen uitvoerstations aan het WAS-systeem worden toegevoegd om de gesneden platen naar een sorteerzone te verplaatsen of gesorteerde onderdelen verder door te voeren naar andere machines, zoals afkantpersen. WAS is beschikbaar voor de 3015- en 4020-formaten van lasermachines.

Zowel TAS als WAS bieden de mogelijkheid om rechtstreeks op de machine(s) te ontladen. Gesneden platen worden ontladen op een derde tafel, waar de onderdelen worden gesorteerd en voorbereid voor verdere bewerking.

Onze automatiseringssystemen beschikken over uiterst flexibele configuratiemogelijkheden. Ze zijn ontworpen om de materiaalstroom constant te houden, de productie ononderbroken te laten verlopen en de platen en onderdelen efficiënt te ordenen. De standaard TAS- en WAS-configuraties maken een volledig manloze productie mogelijk, aangezien de afgewerkte platen naar beschikbare opslagruimtes worden verplaatst.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details