NLFR

Platform voor de metaal- & staalverwerkende industrie
MACHINEERING 2023: technologiebeurs voor slimme maakoplossingen op 29, 30 & 31 maart 2023 in Brussels Expo

MACHINEERING 2023: technologiebeurs voor slimme maakoplossingen op 29, 30 & 31 maart 2023 in Brussels Expo

Nog nooit zijn de tijden zo turbulent geweest, nog nooit is de maakindustrie zo dringend aan versneld innoveren, digitaliseren en automatiseren toe geweest. MACHINEERING biedt de maakindustrie, machinebouw en industriële toelevering de gepaste antwoorden en oplossingen op deze urgente vragen. Alle facetten voor productietechnologie – van conventioneel, tot additief en hybride – komen in demo aan bod op de technologiebeurs MACHINEERING die op 29, 30 en 31 maart 2023 zal plaatsvinden in Brussels Expo.

OPLOSSINGEN VOOR UITDAGENDE MAAKPROCESSEN 

Het boosten van de productiviteit door duurzame, innovatieve en slimme maaktechnologie staat helemaal bovenaan de agenda bij heel wat (Belgische) maakbedrijven! De huidige uitdagingen zijn inderdaad niet min: ontwrichte toeleveringsketens, verhoogde energiekosten, de zoektocht naar de juiste duurzame productie-en materialenkeuzes, de transitie naar een volledige digitalisering en automatisering van zowel productiemachines als processen in de keten, personeelstekorten en algemene stijgende kosten op bedrijfsniveau enz… Deze context stimuleert aan een versneld tempo de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die u op MACHINEERING terugvindt. In een minimum van tijd bent u volledig up-to-date met de laatste evoluties op gebied van productietechnologie en maakt u de juiste keuzes voor de toekomst.

BEURSVLOER UITGEBREID EN TOONAANGEVENDE MERKEN AANWEZIG

MACHINEERING…of alles over machines en engineering – en alle uitdagingen daar tussenin – op één locatie. Of het nu om de nieuwste productietechnologie, de meest performante productiemachines en designsoftware, datagedreven en predictief onderhoud, slimme materialen en geconnecteerde componenten of the best of breed toeleveranciers gaat, op MACHINEERING 2023 komt de volledige waardeketen van ontwerpen tot maken aan bod. Deze ‘all-in-one’ aanpak zorgt voor een efficiënt  en waardevol bezoek voor zowel het management als iedere afdeling van een maakbedrijf of machinebouwer verantwoordelijk voor engineering, O & O, productie, assemblage, maintenance, supply chain, aankoop, innovatie en kwaliteit. 

Op MACHINEERING ontmoet u meer dan 110 machineleveranciers, toeleveranciers en servicebedrijven voor het maken, ontwerpen, bewerken, verbinden en assembleren van componenten uit metaal, kunststof en composiet. U vindt er maakoplossingen van toonaangevende merken zoals o.a DMG-Mori, Trumpf, LVD, Okuma, Hermle, Nakamura, Astratec, Tornos, Soraluce, Breton, Fanuc, Siemens, Messer, Rössler, Cloos, Panasonic, Kuka, Microstep, Sandvik Coromant, Lincoln, Paul Horn, Precitool, Mitsubishi, Hypertherm, Durma, Leadwell, Unisign, Haas, Renishaw, EOS, Desktop Metal, Bodor enz. MACHINEERING wordt ook ruimer dan vorige editie en beslaat zowel hal 8 als de patio in Brussels expo, samen goed voor 12.000m² aan productietechnologie in demo. 

EXPERT CLASSES

MACHINEERING voorziet expert classes en debates: leerrijke sessies van 30 minuten gepresenteerd door zowel kenniscentra als door innovatieve sectorgenoten met sterke cases uit de praktijk. Het programma wordt in februari bekend gemaakt op de website. 

REGISTREER UW GRATIS (TEAM)BEZOEK 

Professionals uit de maakindustrie kunnen MACHINEERING gratis bezoeken via voorregistratie op www.machineering.eu. De bezoekersbadge biedt iedere dag toegang tot de beurs, inclusief de nocturne (laatavondbezoek tot 22u op donderdag), de expert classes en de Machineering Digital app.

PRAKTISCHE INFO & CONTACT

Data & openingsuren:

Woensdag 29 maart 2023: van 10u00 tot 18u00
Donderdag 30 maart 2023: van 10u00 tot 22u00 (nocturne)
Vrijdag 31 maart 2023: van 10u00 tot 16u00

Locatie & toegang
: Brussels Expo (hal 8 + patio) – Romeinsesteenweg – Parking C, Brussel. 
Gratis toegang voor professionals via 
online voorregistratie op www.machineering.eu.

Contact organisatie:

Invent Media  –  Industrialfairs T. +32 (0)56 24 11 11
Email: 
[email protected]
Contactpersonen:  Annick Pycarelle & Karl D’haveloose

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.