Platform voor de metaalverwerkende industrie

NL | FR

Nieuws

Maintenance komt eraan! What’s new in onderhoud?

Naamloos-1

13 februari 2023 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op 22 en 23 maart is het zover. Dan verzamelt al wie actief is met productiegericht onderhoud en assetmanagement in Antwerp Expo voor Maintenance. De meer dan 150 exposanten tonen u maar wat graag wat de belangrijkste nieuwigheden zijn in de wereld van onderhoud. Bovendien tonen de demo’s van Acta en Skyebase hoe de onderhoudstechnologie van morgen eruit ziet. Uw ticket voor Maintenance geeft u ook gratis toegang tot M+R, de vakbeurs voor meet- en regeltechniek en procesinstrumentatie, die gelijktijdig plaatsvindt.

Door de volatiele energieprijzen en de stijgende loonkosten staan productiekosten steeds meer onder druk. State-of-the-art onderhoudstechnologie houdt dan niet alleen uw bewerkingsmachines draaiende, maar zorgt ook voor waardevolle inzichten: om energiebesparingen op te sporen, bottlenecks weg te werken, kortom uw productiviteit naar een hoger niveau te brengen.

Innovaties bij de vleet

Meer dan 150 exposanten tonen u op Maintenance de weg naar zero ongeplande stilstanden. Ook dit jaar weer zullen ze u trakteren op een pak innovaties die u in staat stellen te evolueren van reactief naar predictief onderhoud. De Innovation Tours en Galerij zijn de kortste weg om langs de belangrijkste nieuwigheden te navigeren. Op dinsdag 22 maart worden de meest vernieuwende inzendingen bekroond met een Innovation Award.

Demo’s tonen onderhoud van morgen

Stap zeker eens binnen in de Smart Maintenance zone, powered by Skyebase. U zal er in verschillende demo’s ontdekken hoe drones voor meer productiviteit, veiligheid en efficiëntie in onderhoud kunnen zorgen. Bij ACTA wordt u dan weer getrakteerd op Virtual en Augmented Reality. Dompel u onder in immersive technology en wat die voor u kan betekenen.

Kennis bijspijkeren

Ook de Masterclasses zijn terug. In samenwerking met gerenommeerde partners uit de onderhoudssector, worden prangende onderhoudskwesties in de kijker gezet tijdens korte presentaties. U kan in geen tijd uw kennis bijspijkeren en leren uit best practices van andere bedrijven, zodat u weer helemaal mee bent met wat er beweegt in productiegericht onderhoud.

Mis deze unieke kans niet en registreer nu voor een gratis bezoek aan Maintenance.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Alexander Dewaele

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Metaalvak? Bel +32 477 22 41 29 of stuur een mail naar onderstaand adres.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details